Pe urmele mamei. Fiica modelului Cindy Crawford pozează pentru reviste la doar 13 ani

Kaia Gerber a semnat un contract cu agenţia IMG Models şi a debutat într-un pictorial glamour, publicat săptămâna trecută de Vogue Italia.

La 13 ani, Kaia nu pierde timpul: ea a intrat deja în modelling şi pare decisă să urmeze cariera care i-a adus celebritatea mamei sale. Primul ei pictorial a fost publicat săptămâna trecută de ediţia italiană a revistei Vogue, după ce a semnat un contract important cu o agenţie de top, IMG Models.

O dovadă certă a talentului puştoaicei este ultima şedinţă foto la care a participat, realizată pentru CR Fashion Book, revista condusă de editorul francez de modă Carine Roitfeld.

În prima imagine, Kaia stă întinsă pe spate, îmbrăcată într-o rochie roz, cu mai multe steluţe multicolore aplicate pe obraz, sub ochiul drept. Realizată de legendarul fotograf Bruce Weber şi machiată chiar de Carine, debutanta în modelling pare o profesionistă, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Într-o altă fotografie, realizată tot de Bruce, Kaia stă în faţa unei maşini, între modelul Garrett Taber şi fratele mai mare al acestuia, Presley Gerber. Presley are două camere foto, în timp ce ţinuta adolescentei atrage atenţia - îmbrăcată cu cizme-platformă care trec de genunchi, colanţi cu model leopard, o fustă mini multicoloră şi un bluzon negru Versace, Kaia seamănă izbitor cu mama ei, pe vremea când aceasta se afla la momentul debutului în lumea modei.

Deşi revista va apărea pe piaţă în septembrie, imaginile au fost difuzate în avanpremieră pe pagina de Instagram a publicaţiei CR Fashion Book.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 15 Iul 2015, 20:25
    ce stire.....

    Doar nu era sa pozeze fiica-mea........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod