Pe cont propriu. Victoria Beckham nu mai vrea să audă de Spice Girls

Vedeta a decis să nu participe la a 20-a aniversare a trupei din care a făcut parte, preferând să se concentreze pe familie și afaceri.

Soția lui David Beckham a declarat tabloidului online american că nu li se va alătura fostelor colege care plănuiau un turneu mondial în formula care le-a făcut celebre. Vedeta în vârstă de 41 de ani dorește să se ocupe de familie și de cariera de designer vestimentar.

Un purtător de cuvânt al Victoriei Beckham a spus că ea are un respect deosebit pentru perioada în care au lucrat împreună în trecut, dar se va dedica foarte mult familiei și afacerii din domeniul modei.

Grupul feminin Spice Girls, din care au mai făcut parte Emma Bunton, Mel B, Mel C și Geri Halliwell (actualmente Horner), a debutat în 1996, iar anul acesta va sărbători două decenii de la înființare, scrie ziarul britanic Daily Mail.

În august anul trecut, Mel B.

a făcut referire la o posibilă reunire a trupei cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la debut, în timpul unei emisiuni a postului de televiziune NBC.

Devenită jurat al emisiunii TV "America's Got Talent", care a ajuns la al zecelea sezon, Melanie Brown a dat câteva indicii în timpul ediţiei de joi a programului "Today's Show", de pe NBC, privind dorinţa sa de a "aduna trupele" pentru a marca, anul viitor, aniversarea Spice Girls.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod