Pe cont propriu: Fiica actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise s-a făcut designer

Isabella a fost adoptată de Tom Cruise şi Nicole Kidman în 1992. Fratele ei, Connor, a fost şi el adoptat în 1995


Potrivit presei internaţionale, nu au existat resentimente între cei doi actori şi fiica lor adoptivă. De fapt, Tom Cruise a sprijinit relaţia fiicei sale cu Max Parker şi a achitat toate costurile generate de organizarea ceremoniei de nuntă.

Isabella s-a retras în sudul Londrei după ce a renunţat la strălucirea şi agitaţia din lumea vedetelor cu care a fost obişnuită când era copil, relatează publicaţia Woman's Day.

Ea a făcut un stagiu de practică la Holmes & Young, casa de modă deţinută de fosta soţie a lui Tom Cruise, Katie Holmes, dar a studiat şi artele şi a absolvit cursurile organizate de Delamar Academy of Make-up and Hair din Londra.

Nicole Kidmann şi Tom Cruise au adoptat-o pe Isabella în 1992. După trei ani, cei doi actori l-au adoptat şi pe fratele ei mai mic, Connor. În 2001, când actorii s-au despărţit după un mariaj de 11 ani, cei doi copii au crescut cu tatăl lor şi au îmbrăţişat religia acestuia, fiind admişi în Biserica Scientologică.


Nicole Kidman vorbeşte rar despre copiii ei adoptivi, dar recent a spus că filmul "Lion" este ca o declaraţie de dragoste pentru aceştia. Actriţa a adăugat că filmul care redă povestea unui băiat indian adoptat de un cuplu australian a făcut-o să se gândească la trecutul său. "Sunteţi legaţi unul de celălalt. Destinele voastre curg cumva împreună", le-a transmis Kidman copiilor săi.

Isabella s-a rupt de mama sa, dar după mai mulţi ani cele două ar fi reluat legătura, scrie Daily Mail.


Nicole Kidman mai are două fiice, Sunday (9 ani) şi Faith (7 ani) cu actualul ei soţ, Keith Urban, în timp ce Tom Cruise mai are o fetiţă, Suri, în vârstă de 11 ani, cu fosta soţie, Katie Holmes.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod