Pe cont propriu: Fiica actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise s-a făcut designer

Isabella Cruise, în vârstă de 25 de ani, are părinţi celebri, dar îşi caută singură drumul spre succes. Ea a lansat o linie de tricouri.

Mulţi s-or întreba cum e să ai nişte părinţi ca Tom Cruise şi Nicole Kidman şi cred că viaţa nu poate fi decât la superlativ. Isabelle Cruise ştie cel mai bine care este realitatea, dar în mod sigur poate spune că şi-ar fi dorit mai mult să-i simtă mai aproape pe părinţii ei.

Isabelle s-a maturizat mai mult singură, iar acum ţine să se descurce singură, fără să depindă de faima numelui pe care îl poartă. Tânăra şi-a lansat prima linie vestimentară, iar asta este ceea ce îi place cel mai mult să facă - să devină designer de modă.



Deocamdată e vorba doar de o colecţie de tricouri, pe care fiica adoptivă a actorilor Tom Cruise şi Nicole Kidman le vinde sub numele BKC - adică Bella Kidman Cruise, relatează Daily Mail.

Isabella şi-a lansat de curând propriul site şi acum vinde tricourile create de ea la preţul de 85 de dolari. "A fost un vis de o viaţă al Bellei să-şi pună arta pe haine; colecţia ei de tricouri este prima etapă a împlinirii unui vis şi vor urma multe altele în viitorul apropiat", se arată pe site-ul său.

În octombrie anul trecut, Isabella s-a mutat într-o casă modestă din Croydon, în sudul Londrei, împreună cu soţul ei, Max Parker, de profesie consultant IT, cu care s-a căsătorit în 2015, în cadrul unei ceremonii scientologice care a avut loc la Dorchester Hotel din Londra.
Mirii au luat decizia ca nunta lor să fie una foarte discretă şi de a nu-i invita la ceremonie pe părinţii celebri ai tinerei. Fratele mai tânăr al Isabellei, Connor Cruise - fiul adoptiv al fostului cuplu Cruise-Kidman -, nu a participat nici el la eveniment.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod