Pe ce se bazează succesul în TV al Andreei Mantea?

Andreea Mantea este un nume deja notoriu în showbizul românesc. Frumoasa brunetă şi-a clădit încet, dar sigur, o carieră în televiziune, atât prin muncă şi fler, cât şi prin evidentele atuuri fizice şi scandalurile care au menţinut-o în atenţia presei tabloide.

Modelingul, rampa de lansare în lumea televiziunii

Andreea Mantea a devenit cunoscută în urmă cu 8 ani când, după ce a apărut în ipostaze provocatoare în rubrica "Fata de la pagina 5" a ziarului Libertatea, a fost desemnată "Cea mai sexy fată" de cititorii publicaţiei.

Cochetând cu lumea modei şi a televiziunii deopotrivă, bruneta, care a lucrat şi ca reporter pentru canalul Kiss TV, a primit primul job cu adevărat important în TV în cadrul matinalului "Neaţa cu Răzvan şi Dani". Între timp, şansa de a-şi consolida cariera în modeling - şi de a câştiga şi mai multă notorietate, atât pe plan local, cât şi internaţional - i-a surâs frumoasei bucureştence când a fost aleasă pentru un pictorial incendiar Playboy, desfăşurat în locuinţa celebrului Hugh Hefner, fondatorul faimoasei reviste pentru bărbaţi.

"Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales, cu atât mai mult cu cât nu sunt blondă. Ştiu că Hefner preferă blondele", povestea, încântată, Andreea, la vremea respectivă.

De la asistentă la vedeta propriei emisiunii

După ce a depăşit etapa matinalului "Neaţa cu Răzvan şi Dani", Andreea Mantea a prezentat, alături de Mircea Radu, emsiunile "Noaptea erorilor" şi "Din dragoste". În 2009, focoasa brunetă a renunţat la colaborarea cu trustul Intact Media, devenind coprezentatoarea emisiunii-concurs "Tombola Câştigătorilor", pe TVR2, alături de Aurelian Temişan. În toamna aceluiaşi an, statutul de vedetă în plină ascensiune al Andreei Mantea a fost confirmat şi de invitaţia de a fi unul dintre starurile emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

În tot acest timp, bruneta s-a menţinut în atenţia publicului şi a presei de scandal şi datorită vieţii sale amoroase tumultoase. Relaţia ei cu Andrei Târdea, despre care s-a spus că l-ar fi despărţit de soţia însărcinată, a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor, la fel şi pasionala poveste de iubire cu primul câştigător al emisiunii "Vocea României", Ştefan Stan.



În pofida tumultului din viaţa personală, pe plan profesional Andreei îi mergea din ce în ce mai bine. Notorietatea sa a devenit evidentă odată ce bruneta a fost cooptată în echipa emisiunii "WowBiz" de la Kanal D, pe care a prezentat-o împreună cu Mădălin Ionescu.

După doi ani frumoşi petrecuţi în echipa "WowBiz", anul trecut, spre finele verii, Andreea Mantea anunţa că se desparte de Kanal D: "Uneori, în viaţă, avem parte de momente în care trebuie să luam decizii foarte grele. Daca acestea sunt bune sau nu, nu vom şti de la bun început. Trebuie să aşteptăm şi trăim consecinţele. Astăzi, am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulţumesc din tot sufletul, pentru că prin ei, am fost alături de voi şi voi de mine", scria starleta, la momentul respectiv, pe contul personal de Facebook.

Plecarea din Kanal D, deşi părea să anunţe vremuri tulburi pentru frumoasa brunetă, s-a dovedit de bun augur. În prezent, Andreea câştigă nu mai puţin de 50.000 euro în calitate de "Burlăciţă", un onorariu mult mai generos decât al Biancăi Drăguşanu, prima "burlăciţă", care a primit pentru implicarea sa în proiect suma de 15.000 euro.

6 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod