Paula, sora Claudiei Pavel (Cream) s-a ocupat de machiajul actorilor din filmul românesc „Terapie pentru crimă“

Make-up artistul Paula Pavel, sora cântăreţei Claudia Pavel (Cream), a asigurat efectele speciale şi machiajul actorilor din thrillerul românesc „Terapie pentru crimă”, ce se va lansa în cinematografele din toată ţara pe 3 octombrie.
Paula Pavel lucrează de şase ani la Hollywood, unde a machiat vedete din industria filmului precum Pamela Anderson şi Megan Fox, dar şi a modelling-ului. S-a întors în ţară pentru a lucra, timp de 40 de zile, la filmul „Terapie pentru crimă”, în care Claudia Pavel este protagonistă.
 
Pentru a o apropia pe Claudia de personajul ei, cel al unei femei care vrea să devină asasin profesionist, Paula i-a accentuat, prin machiaj, sprâncenele. „Faţa Claudiei este mai angelică, de aceea am decis să facem smokey eyes.
În plus, i-am accentuat sprâncenele mai tare decât le are ea în mod natural şi am conturat-o mai tare”
, explică Paula.

Claudia Pavel este în film o funcţionară din România zilelor noastre, pe nume Matilde, care decide, peste noapte, să devină asasin profesionist. Vrea să devină mercenar, ca să scape de datorii, dar nu-i prea iese. Matilde vrea să fie un criminal aşa cum a văzut în filme, însă încercările ei duc la situații amuzante. Producţia parodiază pe alocuri genul filmelor de acţiune cu o „femme fatale” protagonistă, ce a luat amploare la Hollywood.

„Terapie pentru crimă“, debutul în film al cântăreţei Claudia Pavel, este produs de către Dan Burlac, recent selecţionat la Festivalul de Film de la Toronto pentru întreaga activitate ca producător.

Thrillerul va putea fi urmărit în aproximativ 30 de săli de cinema din toată ţara, din 3 octombrie.
În perioada 29 septembrie – 2 octombrie va fi prezentat în avanpremieră, la Cinema Studio din Bucureşti.
26 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod