Paula Abdul, primul turneu după 25 de ani: Vedeta a urcat iar pe scenă, la 54 de ani


Precizia mişcărilor şi sincronizarea perfectă, calităţi pe care Paula Abdul nu le-a pierdut, pot fi puse pe seama antrenamentului intensiv, dar şi a faptului că la vârsta de 18 ani ea a fost majoretă a echipei de baschet Los Angeles Lakers. În anii '80, la începutul erei video, Abdul a găsit momentul oportun pentru a deveni o coregrafă foarte apreciată. Şi-a investit toţi banii într-o casetă demo, iar în 1988 a lansat albumul "Forever Your Girl".

Succesul a venit repede, Paula Abdul ajungând de patru ori pe primul loc în topurile muzicale, cu sigle-uri precum "Straight Up" şi "Cold Hearted".

Ea a câştigat şi un premiu Grammy pentru cel mai bun videoclip muzical, cu "Opposites Attract".

Cu timpul, cariera sa muzicală a intrat într-un con de umbră. Paula Abdul a devenit membră a juriului reality show-ului "American Idol". În presă s-a scris despre reluarea show-ului, cu Katy Perry în juriu, dar Paula a negat vehement că ar face parte din planurile pentru această producţie, notează cotidianul britanic.

În 2009, vedeta a acceptat să vorbească despre dependenţa sa de analgezice, care a durat 12 ani.
În 1992, ea a suferit un accident de maşină, iar un an mai târziu a fost victima unui accident de avion, în urma cărora a suferit 15 intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală. Durerile insuportabile au determinat-o să apeleze în mod constant la calmante.

Paula Abdul a reuşit să-şi învingă dependenţa după ce în 2008 a fost internată într-o clinică de reabilitare. "Îmi era extrem de frig, apoi transpiram îngrozitor şi îmi era foarte cald, apoi pălăvrăgeam încontinuu, numai să uit de durere.
A fost îngrozitor, atroce. Dar, în adâncul sufletului, ştiam că nu îmi place să trăiesc aşa cum o făcusem până atunci"
, a mărturisit ea.

În 2012, Paula Abdul a plătit daune de 900.000 de dolari unei femei care a căzut şi s-a accidentat pe aleea din faţa reşedinţei sale, în timpul filmărilor pentru reality show-ul "Hey Paula". În documentele depuse în instanţă, în martie 2009, femeia susţinea că a căzut deoarece aleea din faţa reşedinţei artistei "se afla într-o stare periculoasă şi era avariată".


Foto: Hepta, Alpha Press

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 20 Iul 2017, 11:57
    De ce?

    De ce incearca sa arate ca o tinerica? Se vad clar pe fata ei amprentele operatiilor estetice. Chiar mi l-a sugerat intr-una din poze pe Michael Jackson. Corpul "bine lucrat"? De la o varsta, eforturile disperate de a arata bine iti fac un corp musculos, dar cu totul lipsit de gratia aceea specifica tineretii. Oricat de bine ai face-o, prezenta ta scenica este doar reflexia orelor de practica, fara fluiditatea si gratia, ma repet, tineretii. Pacat ca unele vedete nu stiu sa imbatraneasca frumos...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod