Patrick Duffy

Patrick Duffy, la 69 de ani: Bobby din „Dallas“ a albit, dar tot e un bărbat bine

Actorul a albit, dar şi-a păstrat spiritul tânăr. Cu părul strâns în coadă, el a apărut la un show de televiziune german, alături de David Hasselhoff.

Pe cât de fascinant şi de detestat era J.R., eroul malefic din serialul "Dallas", pe atât de iubit era Bobby Ewing. Patrick Duffy, actorul care l-a întruchipat, a fost unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi în anii '80. Rolul pozitiv şi apariţiile sale mereu elegante, la care se adăugau fizicul său perfect, i-au asigurat o uriaşă popularitate.

Anii au trecut, iar succesul serialului nu s-a stins. Patrick Duffy are acum 69 de ani şi s-a schimbat mult, dar se menţine în formă şi continuă să aibă un spirit tânăr, "trădat" de părul strâns în coadă.

Chiar dacă a albit complet, starul e într-o formă bună.

Duffy a participat în weekend la o emisiune germană de televiziune, alături de un alt sex-simbol al anilor '80, David Hasselhoff.

Actorul a interpretat rolul fiului mai tânăr al lui Miss Ellie şi totodată fratele simpatic al lui J.R. Ewing în "Dallas", serialul de mare succes care prezenta viaţa unei familii bogate şi puternice din Texas.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod