Pasiunea pentru modă are prețul ei: Secretul dureros pe care Meghan Markle n-a reușit să-l ascundă

Umflătura din apropierea degetului mic al tălpii drepte este un semn că Meghan are probleme din cauza pasiunii ei pentru pantofii cu toc stiletto


O explicație ar putea fi că ea încearcă să reducă diferența de întălțime față de soțul său - fosta actriță știe cu siguranță că diferența de statură dintre oameni produce un dezechilibru în imagini, scrie ziarul citat. "Cuplurile cu diferență mare de înălțime apar mai dezechilibrate și nepotrivite în fotografii, iar adesea persoana mai scundă dintre cei doi pare și mai mică și privește în sus spre partener", a explicat fotograful de celebrități Glenn Gratton.

"Rod Stewart și soția lui, Penny, au o diferență mare de înălțime, dar aceasta este redusă de Rod, care poartă tocuri cubaneze și de Penny, care nu poartă tocuri. În cazul lui Harry și Meghan, ea poartă tocuri pentru a-și mări înălțimea și pentru a scurta cât mai mult posibil diferența dintre ei", a mai spus Gratton.

Meghan nu suportă, însă, degeaba prețul purtării tocurilor, fiind desemnată de revista People drept cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului 2018.

Este pentru prima dată când publicaţia acordă un astfel de titlu unui membru din familia regală.
"Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar şi despre moda din 2018, nu poţi să ai o astfel de conversaţie fără să o menţionezi pe Meghan Markle", a declarat Andrea Lavinthal, editorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People. "Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenţia în acest an, aşadar am simţit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, ci şi să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume", a adăugat ea.

Ducesa în vârstă de 37 de ani le-a devansat în top pe actriţele Sandra Bullock şi Cate Blanchett şi pe avocata pentru drepturile omului Amal Clooney.

Meghan a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, marcat de faptul că preferă să combine articole ce pot fi găsite în magazine cu creaţii haute-couture realizate de designeri de renume, şi pentru că a sfidat uneori tradiţionalul protocol al casei regale britanice, purtând ţinute care îi dezvăluie picioarele şi umerii şi a ales să afişeze o coafură ce lăsa impresia unui "coc neglijent" în ziua nunţii sale.

Stilul ei a evoluat rapid de la vedetă de televiziune la figură regală.
Meghan alege să poarte haine în nuanţe neutre şi accesoriile simple, iar brandurile preferate sunt Carolina Herrera, Mother Denim şi Club Monaco, dar şi mărci mai mici, ca Nonie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod