Partaj. Dana Săvuică și soțul ei îşi împart averea după divorţ

Cei doi au decis să se despartă, după un mariaj de 22 de ani. Ei au divorţat discret, la notar, la finele anului trecut, iar acum trebuie să-şi împartă bunurile.

Dana Săvuică (46 de ani) și Răzvan Stanciu (48 de ani) au pus capăt unei relații de 25 de ani. Ultimii 22 dintre aceştia i-au petrecut împreună, ca soţ şi soţie. dar, în mod neaşteptat, ei s-au despărţit în secret la sfârşitul anului trecut.

Presa a aflat abia săptămâna trecută că Dana Săvuică a divorţat şi asta abia atunci când ea a decis să facă public acest lucru. "După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine.

Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte", a declarat Dana Săvuică pentru ziarul Click!.

Potrivit ziarului citat, vedeta şi soţul ei au de împărţit o avere importantă, socotind proprietățile pe care ei le deţin şi anume o clădire veche săsească, în Sebeș, casa bunicilor din Târgoviște din partea Danei, un apartament de trei camere, cu o suprafață de 90 de metri pătraţi, situat în ansamblul rezidențial Colina Marei, din Sinaia (cumpărat în rate în 2010, pe o perioadă de cinci ani), precum și o vilă în cartierul Pipera.
Imobilul din Pipera a fost achiziţionat prin credit, iar în vara anului trecut cei doi soţi au decis să-l scoată la vânzare. Cu banii obținuți, ei au achitat creditul bancar, relatează Click!.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 2 Feb 2016, 09:39
    Mai citiţi codul civil isteţilor

    Păi casa bunicilor nu intră la partaj. Este moştenirea primită de Dana de la bunici, nu e bun comun. Mai citiţi legile isteţilor.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod