Paris Jackson, apariţie neîngrijită: Fiica lui Michael nu se epilează

O nouă vedetă intră în „clubul“ celebrităţilor care preferă să nu se epileze. Paris Jackson a apărut la Săptămâna Modei de la New York cu păr la subsoară.

Fiica lui Michael Jackson e din nou în atenţia tabloidelor. Şi nu pentru că ar avea o avea o nouă relaţie sau pentru că a făcut vreo boacănă, ci pentru că preferă să nu se epileze. În imaginile pe care le postează pe Instagram sau în fotografiile făcute de paparazzi, Paris nu-şi ascunde părul de la axile şi de pe picioare, notează Revelist.

Vedeta pare atât de hotărâtă să nu folosească aparatul de ras încât a apărut neepilată chiar şi la Săptămâna Modei de la New York, unde toate camerele foto şi video scanează "fără milă" fiecare centimetru de piele al celebrităţilor.

Pentru fiica lui Michael, o ţinută elegantă rămâne la fel de reuşită şi cu axilele păroase, ea pozând fără reţineri pentru fotoreporteri.

Săptămâna trecută, când a asistat la prezentarea colecţiei Calvin Klein, Paris a adoptat o ţinută casual. Îmbrăcată cu o fustă roşie cu motiv floral şi un top cu decolteu în V care îi lăsa la vedere tatuajul orizontal de pe piept, ea purta în picioare o pereche de bascheţi Converse din denim şi avea o jachetă de jeans strânsă în jurul taliei.



Nu doar tatuajele numeroase pe care le are pe braţe şi pe piept au atras atenţia, ci şi părul de la axilă, pe care vedeta în vârstă de 19 ani l-a afişat când a ridicat braţul pentru a-şi acoperi faţa când s-au stârnit "fulgerele" camerelor foto.

Tânăra nu a oferit niciun motiv pentru care preferă să nu se epileze şi nu este prima oară când apare astfel în public.

Cu trei zile înainte de prezentarea de modă, ea a scris pe Twitter, alături de câteva secvenţe din serialul "Family Guy/Familia mea dementă": "Cum mă simt după mai multe zile fără duş, folosind doar uleiuri naturale pentru păr, după luni fără epilare şi doi ani de când nu mai folosesc deodorant."


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod