Parcă pluteşte: Cum poate Rihanna să meargă pe tocuri fără să se împiedice?


Capacitatea Rihannei de a merge cu tocuri peste grătarele de pe stradă fără să se împiedice îi fascinează pe fani


Câţiva utilizatori au explicat serios acest "fenomen" misterios prin faptul că Rihanna are o tehnică foarte simplă care o ajută să nu-şi prindă tocurile în găuri - pur şi simplu, ea nu se sprijină pe călcâi, ci pe pingea, partea din faţă a tălpii, atunci când trece peste zonele periculoase. "Fraţilor, îmi place Rihanna, dar oricine poate merge cu tocuri peste grătare, nu-i complicat.

Pui presiune pe pingeaua tălpii. Ok, mulţumesc", a explicat un utilizator.

Când ceilalţi au cerut mai multe detalii, cineva a răspuns: "Îşi pune greutatea pe partea din faţă a tălpii, nu pe călcâi... Mă mir că lumea e aşa de uimită de asta."

Kate Middleton (36 de ani) nu a deprins această tehnică. Într-o fotografie postată de cineva, Ducesa de Cambridge e surprinsă cu tocul prin într-un grătar de metal în timpul unei vizite oficiale. "Trebuie să-i arate Rihanna cum să facă", a comentat cineva.

Un alt utilizator a conchis ironic: "Rihanna poate merge pe grătare când poartă tocuri, Beyonce poate merge pe apă, Lady Gaga poate merge pe nisip cu tocuri şi Mariah Carey poate sta în aer.
Dumnezeu e femeie."


Una din reginele Twitter, cu peste 86 de milioane de urmăritori, Rihanna este depăşită în popularitatea pe această reţea doar de Katy Perry, Justin Bieber şi Barack Obama.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare, în întreaga lume.
Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, notează News.ro.

În august 2016, vedeta a cântat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod