„Panterele“ la atac: Rochiile cu care Kim și Kourtney Kardashian au făcut „ravagii“ la o gală din New York

Cele două vedete s-au remarcat la gala amfAR din New York. Rochiile lor negre au atras toate privirile.
Kim Kardashian (38 de ani) și sora ei mai mare, Kourtney Kardashian (39 de ani) se simt mai în largul lor pe covorul roșu decât singure în casă, unde nu le poate vedea nimeni. Cele două au făcut spectacol miercuri seară, la gala amfAR de la Cipriani's Wall Street, New York, rochiile lor vintage create de Versace confiscând toate privirile.

Kim arăta senzațional în rochia neagră cu un decolteu foarte generos, tăiat din linii curbate și cu despicătură laterală pe piciorul drept, în timp ce Kourtney a purtat un model "mai cuminte", aceeași culoare, cu despicătură pe piciorul stâng.

Cu părul lung lăsat liber pe umeri și un machiaj perfect, Kim a preferat sandale transparente cu toc înalt, lăsând accentul să cadă pe rochia sa îndrăzneață.
Kourtney și-a prins părul într-o coadă lungă, tăiată drept la capăt, iar în picioare a purtat pantofi negri, alegerea perfectă pentru rochia sa. Ambele ținute le puneau în valoare celor două vedete picioarele perfect tonifiate.

Deși surorile Kardashian au optat pentru rochii Versace, cele două modele fac parte din generații diferite, notează Daily Mail. Rochia purtată de Kim a fost una dintre piesele de bază ale colecției de vară din 1991, în timp ce modelul purtat de Kourtney a făcut parte din colecția de vară 2018 a celebrei case de modă.

Kim Kardashian a scris ulterior despre evenimentul organizați în cinstea fotografilor de modă Mert Alas și Marcus Piggott: "Atât de fericită să-i onorez pe Mert și Marcus în seara asta!!!! Mulțumesc, Donatella & @Versace pentru că m-ați adus în această superbă rochie vintage în seara asta", a transmis starleta pe o rețea de socializare.

De altfel, Kim a fost cea care a prezentat premiul oferit fotografilor și i-a felicitat pe aceștia, înmânându-le distincția.

Gala AmfAR este considerată startul neoficial al Săptămânei Modei de la New York, reunind cele mai importante nume din showbiz-ul internațional și din înalta societate newyorkeză.
Evenimentul susține cercetarea în domeniul HIV din 1998. Premiile de la această ediție au fost prezentate de Kim Kardashian, Karolina Kurkova și Michelle Rodriguez.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod