Panică, panică, panică!

Unde rămăsesem cu povestea pe www.adelapopescu.eu? A! La cină şi la prosecco.:) Bun. Cum vă spuneam, am hotărât ca după concertul de la Torino s-o luăm spre  Genoa şi apoi în jos pe coasta

Unde rămăsesem cu povestea pe www.adelapopescu.eu? A! La cină şi la prosecco.:) Bun. Cum vă spuneam, am hotărât ca după concertul de la Torino s-o luăm spre  Genoa şi apoi în jos pe coasta spre Cinque Terre.

Duminică dimineaţă ne-a uitat Dumnezeu la micul dejun şi când ne-am sinchisit noi să sunăm la un rent a
car, am descoperit cu stupoare că sunt închise toate. Fireşte. Căci oamenii duminica se odihnesc şi ei. Panică, panică, panică! Trenul spre Spezia pleca la  11:30.

Totul perfect până aici.

Chiar îmi doream o plimbare în care să poată şi Radu să vadă liniştit tot ceea ce văd eu. Doar că ceasul meu bătea de 11 şi noi nici nu plecasem din hotel. Efectiv am aruncat toate hainele în bagaj claie peste grămadă şi am plecat. Am ajuns în gară şi desigur trenul plecase.

Pfoa! Nu puteam să cred! Nu voiam să mai pierd nicio zi. Am aflat însă că în aeroport cu siguranţă vom găsi un rent a car deschis. Logic. Am plecat spre aeroport, am mai aşteptat şi pe-acolo o ora până a fost totul gata şi abia pe la 15:00 am reuşit să intrăm pe autostrada via Cinque Terre.

Radioul cânta în italiană, iar eu numărăm orele până vom fi ajunşi la….

Continuare pe www.adelapopescu.eu

adela-popescu
adela-popescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod