Paharul sus! David Beckham face reclamă la whisky

David Beckham se descurcă perfect în afaceri, dar acasă are tot timpul noi provocări

 

"Copiii vor să le acorzi timp şi merită să le oferi timpul tău, iar noi muncim din greu şi considerăm că acesta este modul corect de a-ţi creşte copiii, să le dovedeşti şi să le arăţi că trebuie să depui mult efort pentru a avea succes", a adăugat el.

Un prieten apropiat soților a spus, săptămâna trecută, că Victoria Beckham a fost devastată după ce David a a vorbit într-un interviu despre mariajul "dificil", mărturisind că amândoi "au făcut greşeli" şi au trecut prin "perioade grele".

"Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor. Toţi ştim că mariajul poate fi dificil în anumite momente şi asta înseamnă că trebuie să te străduieşti. De câte ori trecem prin perioade grele... vorbim despre asta", a spus el.

La începutul acestui an, David Beckham, în vârstă de 43 de ani, s-a mutat în Miami, SUA, unde a înfiinţat o nouă echipă de fotbal, Miami Beckham United, care va juca în liga nord-americană. El a confirmat atunci că Victoria, în vârstă de 44 de ani, şi cei patru copii ai lor - Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani - nu vor locui cu el.

"Vreau să mulţumesc familiei mele.
Lui Brooklyn şi soţiei mele, Victoria, care este acasă cu ceilalţi copii"
, a spus la momentul respectiv David, într-o conferinţă de presă. "Am trăit momente frumoase şi le datorez totul. De câte ori vor putea, vor veni aici", a mai spus el.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod