Oscar 2013: Sânii premiatei Anne Hathaway, motiv de agitaţie pe Twitter

Actriţa a atras toate privirile asupra ei la gala de decernare a premiilor Oscar. Vedeta distinsă pentru rolul din "Les Miserables" s-a remarcat de la primii paşi pe covorul roşu, graţie rochiei care îi scotea în evidenţă sfârcurile. După iureşul de anul trecut cu piciorul Angelinei, acum pe Twitter a apărut un cont intitulat "Sfârcurile lui Hathaway". Iar numărul urmăritorilor continuă să crească.

Anne Hathaway a luat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. Dar s-a mai ales cu ceva la ceremonia desfăşurată duminică noaptea în sala Dolby Theatre din Los Angeles: titlul neoficial la categoria "cea mai îndrăzneaţă rochie". Fără să vrea, actriţa a provocat un val de reacţii pe internet cu ţinuta ei care îi scotea în evidenţă sfârcurile.

Vedeta a optat pentru rochia roz, creată de Prada, care amintea de Audrey Hepburn, cu doar câteva ore înainte de începerea ceremoniei, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Iniţial, ea plănuise să poarte o rochie semnată de Valentino, dar s-a răzgândit. "N-am ştiut până cu trei ore înainte!", a declarat Anne. Ea nu a explicat însă de ce şi-a schimbat decizia, dar e clar că nu-și imagina câte discuții va stârni alegerea sa.



Chiar dacă rochia ei nu a avut un defect, actriţa în vârstă de 30 de ani a reuşit să provoace iureş pe Twitter, notează publicaţia Us Weekly. După celebrul episod cu piciorul Angelinei Jolie, care a condus la crearea unui cont pe Twitter şi a fost "luat peste picior" în sute de parodii, acum Anne Hathoway provoacă isterie pe reţeaua de socializare, arătând însă mult mai puţin, dar destul pentru a nu putea fi trecut cu vederea.



Sfârcurile care îi înţepau rochia păreau două butoane pe pieptul actriţei, aşa că n-a durat mult până când cineva a creat un cont pe Twitter, intitulat "HathawayNipple". Iar primul comentariu e destul de spumos: "Cui îi mai este frig?". "Rochia Annei spune totul despre ea. Iar noi spunem întregii lumi... LesNipplerables", se scrie în mesajul respectiv care face un joc de cuvinte între sfârcuri şi titlul filmului pentru care actriţa a fost premiată.



În doar câteva ore, contul "HathawayNipple" adunase 550 de urmăritori, iar aseară trecuse de 3.800.



Actriţa nu este la primul incident de acest gen. În decembrie anul trecut, la premiera de la New York a filmului "Les Miserables", rochia i-a jucat o festă în momentul în care ea a coborât din maşină. Actriţa nu purta chiloţi, iar rochia creată de Tom Ford i-a lăsat la vedere zona intimă.



Momentul jenant a fost o surpriză şi pentru fotoreporterii care obişnuiesc să pozeze toate starurile la sosirea pe covorul roşu, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Actriţa s-a declarat devastată după acest moment.

Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba.
În 2011, ea a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi poate fi văzută pe marile ecrane în rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper.

Anne Hathaway s-a căsătorit în septembrie anul trecut cu iubitul ei, Adam Shulman, în cadrul unei ceremonii private, tradiţional evreiască, desfăşurată în California, şi la care au participat circa 100 de invitaţi.




Foto: Hepta, AFP/Mediafax



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod