Orlando Bloom își vinde vila din Beverly Hills ca să se însoare cu Katy Perry: 36 de imagini care provoacă admirație și invidie

Orlando Bloom a cheltuit 5 milioane de dolari pentru inelul de logodnă și își vinde vila cu 9 milioane


Bucătăria imensă adăpostește toată aparatura necesară, inclusiv un frigider generos pentru vinuri, dar și un bar la care Orlando a preferat să creeze un contrast cu scaune înalte din lemn, ca o continuare a podelei care conferă un aer cald interiorului dominat de albul rece.

Pe terasa din lemn se află o a doua masă mare, tot albă, la care pot sta șase persoane, iar într-un alt colț de găsește o măsuță joasă, cu o canapea de trei locuri și două fotolii.

 

Casa mai are o garderobă imensă cu uși transparente, patru dormitoare luminoase cu ferestre din podea până aproape de tavan care se pot ridica, permițând accesul direct spre grădină, o baie amenajată în același stil deschis, cu multă lumină naturală, duș exterior, o piscină superbă și mult spațiu verde.

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day, cei doi publicând online o fotografie în care apar împreună şi în care artista arată inelul pe care actorul i l-a dăruit.
Relaţia lor a început în ianuarie 2016, Cei doi s-au despărțit în martie 2017, dar s-au împăcat după câteva luni, iar în decembrie 2017 au fost văzuți împreună într-o vacanță petrecută în Japonia. În februarie anul trecut, ei au confirmat că sunt din nou împreună.

Orlando Bloom a mai fost căsătorit în perioada 2010 - 2013 cu supermodelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011. Katy Perry a fost căsătorită cu actorul de comedie Russell Brand în perioada 2010 - 2012.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod