Ora adevărului: Momentul în care Tori Spelling o vede pentru prima oară pe amanta soțului

Tori a izbucnit în plâns după ce a văzut cum arată cea cu care a înşelat-o soţul ei, dar nu s-a putut abţine şi a spus că aceasta nu este atrăgătoare


Actrița ar fi făcut o înțelegere cu soțul ei, stabilind ca ea să nu se uite la fotografia cu Emily publicată în perioada izbucnirii scandalului. Ea a susținut că nu știe cum arată femeia respectivă. "În mintea mea, ea arată ca o femeie Amish din 1800", i-a spus Tori unei prietene.

S-a întâmplat ceva neașteptat.
M-am îndrăgostit din nou de Dean
Tori Spelling
Emily Goodhand a declarat pentru UsWeekly că l-a cunoscut pe actorul de origine canadiană Dean McDermott prin intermediul unui prieten, în timpul unei petreceri din Toronto, ce a avut loc la Pravda Vodka House, din capitala canadiană. Dean McDermott se afla la acea vreme în turneul de promovare a emisiunii culinare "Chopped Canada", pe care o prezintă la televiziunea Food Network Canada.

În luna ianuarie, Dean McDermott s-a internat într-o clinică de reabilitare, declarând la momentul respectiv că a luat această decizie pentru "a rezolva nişte probleme personale şi de sănătate".

Tori Spelling şi Dean McDermott sunt căsătoriţi din 2006 şi au împreună patru copii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod