Ora adevărului: Momentul în care Tori Spelling o vede pentru prima oară pe amanta soțului

Momentul în care Tori Spelling priveşte fotografia femeii cu care soţul ei a înşelat-o, imagine publicată de Us Weekly


Actrița în vârstă de 41 de ani a avut, în sfârșit, ocazia să vadă cine este femeia cu care soțul ei a avut o aventură. Cum era de așteptat, n-a fost suficient de pregătită pentru această experiență, dar, la urma urmei, trebuia să treacă și prin asta.

Nu îi voi putea oferi niciodată suficient sex. N-o să fie niciodată fericit doar cu mine. Sunt conştientă că această poveste s-ar putea să nu aibă un final fericitTori Spelling
Marți, în timpul difuzării celui de-al doilea episod al reality show-ului "True Tori", vedeta a izbucnit în plâns.
"Oh, Doamne, sunt devastată", a spus ea, cu lacrimi în ochi, când a văzut-o pe Emily Goodhand, într-o fotografie publicată de Us Weekly. "Sunt o nenorocită dacă zic că nu este atrăgătoare?", a spus ea, înainte de a adăuga că regretă ideea de a o cunoaște pe femeia cu care a înșelat-o soțul său.

În luna decembrie 2013, în publicaţia US Wekly au apărut informaţii conform cărora Tori Spelling fost înşelată de soţul ei cu Emily Goodhand, în vârstă de 28 de ani, care a dezvăluit ulterior acest lucru în presă.
De atunci, însă, Emily nu a apărut niciodată în public și nu a fost fotografiată. Acest mister a dat naștere unor zvonuri potrivit cărora relația cu Dean McDermott ar fi de fapt o făcătură pentru a crește interesul față de show-ul "True Tori", scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod