Olivier Martinez nu vrea război în tribunal cu Halle Berry

Actorul francez încearcă să evite o bătălie juridică pentru custodia fiului lor, în vârstă de doi ani.

Olivier Martinez a decis că e mai bine să nu se lupte cu Halle Berry pentru custodia copilului. Tabloidul online american TMZ scrie că cei doi actori, care au anunțat săptămâna trecută că vor divorța, după doi ani de mariaj, ar urma să cadă de acord asupra custodiei comune. Mertinez nu intenționează să-i pună probleme soției sale, pentru că nu dorește ca ea să mai treacă prin coșmarul pe care l-a creat disputa cu fostul ei logodnic, modelul canadian Gabriel Aubry.

Halle și Gabriel s-au luptat cu înverșunare pentru custodia asupra fiicelor lor, Nahla, acum în vârstă de șapte ani.

Cei doi s-au despărțit în 2010, dar disputa lor a continuat mult timp, iar Olivier nu vrea să repete această situație, scrie site-ul citat de ziarul britanic Daily Mail.

Halle Berry şi cel de-al treilea soţ al ei, Olivier Martinez, au anunţat, prin intermediul unei declaraţii comune, că au decis să divorţeze. Acesta este primul divorţ pentru Olivier Martinez şi cel de-al treilea pentru Halle Berry, în vârstă de 49 de ani, care are un fiu în vârstă de doi ani cu actorul francez.

Cei doi artişti au invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, precizează site-ul TMZ.com. "Cu inima grea, am luat decizia de a divorţa.
Vom merge mai departe fiecare pe drumul său, dar cu iubire şi respect unul pentru celălalt şi concentrându-ne asupra a ceea ce este mai bun pentru fiul nostru. Fiecare îi doreşte celuilalt tot ce este mai bun în viaţă"
, au precizat cei doi actori într-o declaraţie comună.

Anunțul divorțului dintre Olivier Martinez și Halle Berry nu este atât de surprinzător pe cât pare la prima vedere. Actorul dorea ca ei să se mute și să trăiască în Franța, dar planurile lor au fost date peste cap de bătălia juridică pe care Halle o ducea cu fostul ei partener, ceea ce a creat un sentiment de frustrare pentru amândoi.

Lucrurile s-au complicat când Aubry a obținut un ordin de restricție care interzicea ca fiica lui, Nahla, să fie scoasă din țară de mama ei.


În vară, Halle a solicitat instanței reducerea pensiei alimentare pe care ea trebuie să i-o plătească lui Gabriel, de la 16.000 de dolari la 3.800 pe lună, scrie Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod