Olivia Newton-John încearcă a treia vindecare de cancer: Medicii nu i-au spus cât mai are de trăit, dar ea nu se lasă

Vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre boala sa. Ea a dezvăluit că medicii nu i-au zis cât timp mai are, dar oricum nu i-ar fi băgat în seamă.

Câtă putere să ai pentru a duce din nou o luptă atât de grea? Și totuși, Olivia Newton-John a găsit, la 70 de ani, forța de a o lua de la capăt. Cancerul s-a întors a treia oară în corpul ei, dar vedeta refuză să se resemneze și privește cu detașare această nouă provocare. Ba chiar refuză să folosească termenul "luptă".

În urmă cu doi ani, cântăreața australiană a fost din nou diagnosticată  cu cancer de sân, după ce ea s-a vindecat în 1992 și 2013. Newton-John și fiica sa, Chloe Lattanzi (33 de ani), au vorbit în emisiunea "60 Minutes" despre cum conviețuiesc cu această boală și despre modul în care aceasta le-a schimbat viața. Chloe a mărturisit că foarte rar aduce vorba despre cancer când vorbește cu mama sa.



La rândul ei, vedeta a anunțat că își va scoate la licitație faimoasa jachetă și pantalonii pe care i-a purtat în legendara scenă din filmul "Grease" în care a dansat cu John Travolta. Acestea și alte 200 de piese valoroase vor fi scoase la licitație în noiembrie, la Los Angeles, iar vedeta va dona toate încasările centrului oncologic Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre, care strânge fonduri pentru testările clinice cu marijuana medicinală, relatează Daily Mail.

Newton-John, căreia i-a fost depistată o tumoră de stadiul patru în spate, a declarat că refuză să-și privească boala ca pe un demon cu care trebuie să se lupte: "E ceva cu care trăiesc, dar nu o privesc în felul ăsta. E o alegere.
Totul este o alegere. O văd ca pe ceva care e în corpul meu și de care trebuie să scap. Nu vorbesc despre o luptă sau un război. O las să plece și vorbesc cu corpul meu, îi spun să se vindece"
, a detaliat ea.

Vedeta din "Grease" a vorbit și despre știrile apărute la începutul acestui an care anunțat că mai are doar câteva săptămâni de trăit: "A fost un sentiment bizar, să citești că ai murit sau că ești pe moarte, e o experință foarte ciudată. Am decis să închei asta... să termin cu pagina întâi a tabloidelor și cu toate astea... M-am gândit că trebuie să combat asta, în loc să ignor... A fost supărător, un sentiment chiar ciudat, te gândești că poate ei știu ceva ce tu nu știi."

Newton-John a dezvăluit că doctorii nu i-au spus cât mai mare de trăit, dar a subliniat că și dacă i-ar fi zis, nu i-ar fi luat în seamă: "Nu citesc statistici.
Dacă crezi în statistici, ajungi să le faci să se împlinească. Dacă cineva îți spune: <<Mai ai șase luni de trăit>>, e foarte posibil să se întâmple fiindcă crezi asta"
, a spus ea, adăugând că este mai bine să n-aibă nicio idee despre ce știu medicii.

Fiica vedetei a povestit apoi că a fost foarte supărată, "în șoc" și în negare când a aflat că mama ei a fost diagnosticată a treia oară cu cancer.

Doctorul Jonathan Cebon, de la Olivia Newton John Cancer Research Institute, a spus despre actrița australiană că este "un soldat" și "o luptătoare". Întrebat ce crede despre stadiul patru al bolii ei, acesta a răspuns: "Cred că întrebarea este: <<Ce înseamnă să învingi?>>.
Dacă a învinge înseamnă să rămâi puternic, să înfrunți provocările și să nu permiți bolii să-ți înfrângă spiritul, atunci ea va învinge"
, a spus medicul. "În termeni de efecte biologice ale bolii, cancerul e în oasele ei, are nevoie de tratament și ea folosește tot ce poate pentru a o ține sub control și o controlează acum. Pe termen lung, stadiul patru în cancerul de sân nu este ceva pe care să îl considerăm o boală vindecabilă", a precizat doctorul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod