Olivia Newton-John, diagnosticată cu cancer pentru a treia oară: „Cred că voi învinge“

de Daniel Dumitrescu, 10 Septembrie 2018

Sprijinită de soțul ei, vedeta are încredere că va câștiga și a treia luptă cu cancerul


Soțul actriței, John Easterling, cu care s-a căsătorit în urmă cu zece ani, este fondatorul companiei mazon Herb Company și cultivă legal cannabis la ferma lor din Santa Barbara, California, notează Daily Mail.

"Sunt oameni care o duc mai rău, mult mai rău decât mine. Eu sunt o persoană foartre privilegiată și sunt conștientă de asta. Trăiesc în acest loc frumos. Am un soț minunat. Am animalele mele pe care le ador. Am o carieră incredibilă. Nu am, chiar nu am de ce să mă plâng", a mărturisit Olivia Newton-John

Într-un interviu acordat CNN în 2017, ea a afirmat că este recunoscătoare că încă poate să cânte şi să susţină concerte, după atâţia ani, mulţumită fanilor. "Îmi place să cânt, este tot ce ştiu să fac. Este tot ce am făcut de când aveam 15 ani, aşadar, este viaţa mea".

În pofida luptei grele cu cancerul care s-a întors în corpul ei după mai bine de două decenii, actriţa nu şi-a pierdut optimismul.

"Am avut şi am o viaţă uimitoare. Aşa că nu am de ce să mă plâng, chiar nu am. Fiecare trece prin câte ceva. Toţi avem ceva prin care trebuie să trecem în viaţă, iar asta a fost provocarea mea", spunea ea.

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia. A debutat discografic în 1971, cu "If Not for You". De atunci, a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale.
Discografia sa cuprinde 28 de albume de studio, cel mai recent fiind "Friends for Christmas", apărut în 2016. A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul "Grease" (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur, notează News.ro. A jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune, între ele numărându-se "Xanadu" (1980), "It's My Party" (1996) şi "A Few Best Men" (2011).


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod