Olivia Newton-John, diagnosticată cu cancer pentru a treia oară: „Cred că voi învinge“

de Daniel Dumitrescu, 10 Septembrie 2018

Cântăreaţa şi actriţa australiană a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară în ultimii 30 de ani, dar rămâne optimistă.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Sunday Night" a postului de televiziune Seven, difuzat duminică seară, ea a declarat că se tratează pentru un cancer care i-a fost descoperit în 2017 la baza coloanei vertebrale. Ea a spus că apelează la medicina "modernă", dar şi la remedii naturale. "Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge şi acesta este scopul meu", a spus ea.

Ea și-a explicat astfel decizia de a ține secretă, în primă fază, strarea sa de sănătate: "Cred că este viața mea și am hotărât să o păstrez pentru mine."

Întrebată dacă e îngrijorată de lupta cu cancerul, actrița a răspuns încrezătoare: "Cred că voi învinge, acesta este scopul meu."

În 1992, Olivia Newton-John a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân, pe care l-a învins, şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize pentru depistarea acestei boli.

Un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele - Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Vedeta a primit al doilea diagnostic în 2013 - un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, depistat întâmplător, în urma unui accident auto. Ea a fost nevoită atunci să-și amâne un turneu în SUA şi Canada.

Acum, în urma celui de-al treilea diagnostic, cântăreaţa a declarat pentru Seven că a scos zahărul din dieta sa și consumă ulei de canabis, pentru calmarea durerilor, tratament care speră că va fi cândva disponibil în Australia.
"Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal... Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia", a spus ea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod