Olivia Munn şi-a îngheţat ovulele. Kim Kardashian i-a explicat tot

Kim Kardashian şi Olivia Munn sunt prietene foarte bune


Olivia Munn i s-a alăturat actriţei Natasha Henstridge şi altor patru femei care l-a acuzat de agresiune sexuală pe regizorul Brett Ratner, cunoscut pentru filme ca "Rush Hour" și "X-Men Ultima înfruntare".

Natasha Hentstridge, devenită celebră pentru rolul său din "Specii" (1995), l-a acuzat pe Ratner că a obligat-o să-i facă o felație pe vremea când era manechin la New York și avea doar 19 ani.

"Brett Ratner mi-a întors brațul din încheietură. Și s-a impus fizic", a declarat actrița care a recunoscut că, din această poziție de forță, a făcut ceea ce i s-a cerut.

Hentstridge a declarat că a fost inspirată de mărturiile a zeci de femei care au denunțat recent violențele sexuale practicate de Harvey Weinstein, unul din producătorii cei mai influenți de la Hollywood care, în fața amplorii scandalului, a fost nevoit să demisioneze.

Olivia Nunn, cunoscută din serialul de televiziune "The Newsroom", a declarat pentru ziarul Los Angeles Times că Brett Ratner s-a masturbat în fața ei când era pe platoul de filmare la "Coup d'éclat" (2005).
Ea a precizat că a evocat această agresiune într-o carte, fără să dea numele agresorului.

Realizatorul în vârstă de 48 de ani a dezmințit oficial acuzațiile într-o declarație trimisă ziarului de avocatul său.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod