Obsedată de moarte: Fiica lui Whitney Houston, distrusă de sfârșitul mamei sale

Modul în care a decedat cântăreața americană a marcat-o pe fata acesteia. După aproape trei ani, Bobbi Kristina Brown a încercat să repete scena fatală.

Moartea neaşteptată a celebrei cântăreţe Whitney Houston a dus-o la disperare pe singura ei fiică. Bobbi Kristina era obsedată de dispariţia mamei sale, de faptul că aceasta a fost găsită zăcând în cada unui apartament de hotel în care fusese cazată şi de faptul că nimeni n-a putut împiedica acest eveniment nefericit.

Mi-e dor de tine, mamă. Te iubesc în fiecare secundăBobbi Kristina Brown
La aproape trei ani de atunci, Bobbi Kristina Brown, singurul copil al vedetei, a repetat tragica scenă, dar, de data asta, deznodământul nefast nu s-a mai produs.
Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost găsită sâmbătă, inconştientă, în cadă, iar în prezent se află în comă indusă, la spital.

Acest eveniment este cel mai recent din ultima parte a vieţii ei agitate, marcată profund de moartea mamei. Punctul critic în care a ajuns atunci a destabilizat-o atât de mult, încât ea devenise obsedată de moarte. O sursă citată de publicația Chicago Sun Times a declarat că Bobbi vorbea des despre mama sa, care a murit pe 11 februarie 2012, din cauza unei supradoze de droguri, considerată accidentală de anchetatori: "Era obsedată de asta, mai ales anul trecut.
Pomenea mai des de comemorare decât despre prima aniversare a căsătoriei sale cu Nick Gordon."


O altă sursă a spus pentru aceeaşi publicaţie că existau semne clare că Bobbi avea probleme mari. Depresia ei a fost accentuată de supărarea provocată de filmul despre mama ei, intitulat "Whitney". Tânăra dorea să spună adevărul despre relaţia dintre părinţii ei, pentru că ea considera că imaginea mamei sale a fost afectată, a spus persoana citată. "A oscilat între extreme până acum şi a luptat cu demonii ei.
Pierderea mamei şi nevoia ei disperată de atenţie sunt doar o parte din muntele de probleme pe care le are"
, a spus o altă sursă pentru revista People.

Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houston şi Bobby Brown, a fost plasată de medicii americani în comă indusă din cauza unei inflamaţii la nivelul creierului, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod