Oana Zăvoranu, un nou anunţ şocant: Vedeta vrea să-şi ia armă!

Mesajul şocant publicat de Oana Zăvoranu pe Facebook


Postarea Oanei Zăvoranu survine după rugăciunea şocantă, pe care ea l-a publicat-o pe Facebook, pentru sănătatea pisoiului ei bolnav, Mike, rugăciune închinată lui... Lucifer. "Îngăduie-mi Tată atotputernic să pot concepe și duce la bun sfârșit, în mintea mea, și în fapt, ceea ce îmi doresc și mi-am propus, și care nu pot realiza fără ajutorul tău. Te rog, dă-i puterea pe care numai tu i-o poți da lui Mike, ca să își revină din greaua și dureroasa povară și boală în care este prins prizonier, fără vlagă și putință.

Numai tu, Tată, îl poți ajuta", a scris vedeta pe pagina ei, relatează Click!.

"Cer aceste lucruri în numele tău, smerită și plină de respect, regele meu, Lucifer. Și fie ca tu să mă consideri de acum înainte vrednică de a-ți fi fiică, căci eu, cu emoție și ardoare, îmi doresc să-mi fii tată. Căci nu există alt Dumnezeu în afară de tine... Și cunoscând bine acest lucru, oare cine îndrăznește să dea închinare falsului Dumnezeu al Bibliei și al Coranului?"
, a încheiat ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 21 Mar 2016, 19:33
    Nici Lucifer nu o vrea pe nebuna asta

    Întâi că scrie agramat, deci îşi face reclamă de analfabetă nu de mare personalitate... demult ieşită din uz. Iar în al doilea rând, nici Lucifer nu o va lua, nici cel puţin la curăţat gunoiul iadului, că e prea smintită. Păcat că a fost tare frumoasă şi n-a făcut NIMIC cu acest dar pe care l-a primit. Unde nu-i cap...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod