Oana Zăvoranu, un nou anunţ şocant: Vedeta vrea să-şi ia armă!

Ea a dezvăluit pe Facebook că şi-a instalat acasă 42 de camere de supraveghere video şi că angajează trei portari.

Vedeta în vârstă de 42 de ani obişnuieşte să fie în centrul atenţiei cu postările sale pe Facebook şi prin apariţiile şi declaraţiile controversate la emisiunile tabloide. De data aceasta, ea a anunţat că îşi ia toate măsurile de securitate pe care le consideră necesare. "Dau examen pentru permis de port-armă. Logic că nu de frică, ci pentru că o vedetă de talia și personalitatea mea trebuie să facă schimbări majore în viața ei", a scris Oana pe pagina sa de Facebook.

"Am pus deja 42 de camere de supraveghere în casă și afară. Și urmează 3 portari, 24/24, că așa cere statutul. Și e doar un mic început. Șofer îmi iau decât să-mi spele mașinile ce urmează să vină și să mă ducă, dacă sunt prea obosită să conduc eu, unde am treabă... Pentru că pe mine condusul mă relaxează", a adăugat ea, în stilul deja consacrat.

Totodată, Zăvo a anunţat că pregăteşte o surpriză. "Veți fi uimiți de noua Oana, pe care eu o ador, și care a lăsat în urmă toate scursurile și răutățile proștilor.
Face mișto de ei, lăsându-i să orbecăie la propriu, despre viața ei și ceea ce se întâmplă de fapt, și se ocupă de lucruri interzise pentru prostime"
, a scris vedeta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 21 Mar 2016, 19:33
    Nici Lucifer nu o vrea pe nebuna asta

    Întâi că scrie agramat, deci îşi face reclamă de analfabetă nu de mare personalitate... demult ieşită din uz. Iar în al doilea rând, nici Lucifer nu o va lua, nici cel puţin la curăţat gunoiul iadului, că e prea smintită. Păcat că a fost tare frumoasă şi n-a făcut NIMIC cu acest dar pe care l-a primit. Unde nu-i cap...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod