Oana Zăvoranu: Top 7 crize la TV

Istoria unor scandaluri puse în scenă de vedeta TV. Când apare Oana Zăvoranu, ne aşteptăm clar să apară scântei, pentru că diva este recunoscută pentru rapiditatea cu care se enervează.
Istoria unor scandaluri puse în scenă de vedeta TV. Când apare Oana Zăvoranu, ne aşteptăm clar să apară scântei pentru că diva este recunoscută pentru rapiditatea cu care se enervează. Fie că are dreptate sau nu, Oana Zăvoranu face spectacol din orice, reuşeşte să enerveze pe toată lumea în timp ce ea se agită. Acesta pare să fie secretul succesului ei, demonstrat de cifrele de rating pe care le fac emisiunile în care este invitată.

De-a lungul carierei de vedetă TV, Oana Zăvoranu a intrat în conflict cu mulţi dintre colegii de breaslă, dar şi cu propria familie. Chiar în aceste zilei se află în plin scandal cu Pepe, bărbatul care i-a fost alături timp de 7 ani. Astăzi vom prezenta 7 dintre cele mai importante scandaluri în care cap de afiş a fost diva, fie că vorbim despre cel împotriva mamei ei, fie că ne amintim de momentul în care a dat-o afară din emisiune pe Monica Columbeanu.

Mărioara Zăvoranu făcută cu ou şi cu oţet


Aflată în plin proces de împărţire a averii cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, diva nu se sfieşte să-şi jignească şi blesteme mama. În nenumăratele intervenţii televizate pe care le-a avut Oana Zăvoranu pe acest subiect, cei care nu ştiau despre ce este vorba ar fi putut concluziona clar că Zăvo îşi blesteamă cel mai mare duşman, nicidecum mama.
Apogeul scandalului media a fost atins în momentul în care diva a ars, în direct, o parte din cadourile pe care le-a primit de la cea care i-a dat viaţă, printre care o haină de blană extrem de scumpă. Aici ai dovada.

Tatoiu, nimicită!


De tirul şi jignirile fostei vedete Acasă TV nu a scăpat nici Monica Tatoiu care, la un moment dat, şi-a permis să nu o laude pe divă. Deranjată până peste de tupeul fostului director Oriflame, Zăvoranu a trecut la atac.



Simona Sensual la un pas să fie bătută


Invitată la emisiunea pe care Oana Zăvoranu a moderat-o la OTV, Sensuala a refuzat să vorbească despre planurile profesionale pe care le are, sfidând-o aproape pe moderatoare. Acest comportament nu putea decât să o enerveze la culme pe vulcanica Querida care, după ce că a dat-o afară în direct, a ameninţat că şi o bate după emisiune, informează showbiz.ro. "Dacă îi dădeam o directă de dreapta îi zburau toate clemele din păr."



Monica Columbeanu, umilită


Fosta Scorpie de la Izvorani şi-a găsit naşul în persoana Oanei Zăvoranu. Pentru că Monica a îndrăznit să o ameninţe şi să-i impună să taie la montaj scenele care nu-i conveneau dintr-o emisiune la care a fost invitată, Zăvoranca s-a dezlănţuit.
A jignit-o, a umilit-o, a ameninţat-o, a dat-o afară din emisiune şi, mai mult decât atât, a difuzat toate acesle imagini.



Oana Roman şi gogoaşa înfuriată


Pentru că a îndrăznit să-i ia apărarea prietenelui ei mai vechi, Pepe, în scandalul de divorţ dintre el şi Oana Zăvoranu, diva a taxat-o rapid. A declarat în direct la Capatos că fiica fostului ministru este o gogoaşă înfuriată şi, mai mult decât atât, a acuzat-o pe aceasta că ar fi îndrăgostită de Pepe de foarte mult timp. Mai multe aici.

 

Pepe, homosexual, cămătar, ţigan


Acestea au fost o parte dintre "laudele" pe care le-a avut de spus Querida la adresa soţului ei. Supărată că acesta a părăsit-o şi că a obligat-o să părăsească locuinţa în care a stat în ultimii 7 ani, Oana Zăvoranu a uitat de dragostea pe care i-a purtat-o artistului şi a întors tunurile asupra lui. Iată o parte din atac.

Nici socrii nu au scăpat de furia starletei


Faptul că Oana nu a fost acceptată de părinţii lui Pepe este cunoscut de toată lumea. Însă, de-a lungul timpului, relaţiile dintre ei s-au schimbat, Oana Zăvoranu devenind în timp un membru cu drepturi depline în familia soţului ei.

Mai mult decât atât, ea începuse să vorbească frumos de părinţii lui Pepe, declarând că a trecut peste momentele în care nici nu puteau să se vadă faţă-n faţă. Asta pâna acum, la divorţ, când furia ei s-a abătut şi asupra lor. Iată ce a avut de declarat.

24 Martie 2011
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin stefan pe 27 Mar 2011, 10:59
    un ajutor va rog mult

    numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

    0
    0

  • Mara pe 25 Mar 2011, 18:50
    Oana

    Dobitoaca este Oana Zavoreanu nu Monica.Are o gura de tata,ca la usa cortului.Mai rau ca o tiganca .Seamana foarte bine cu mamasa.Cine dacu o lasa s-a faca emisiuni.?Numai ea vorbeste.Femea asta te anbonlaveste repede.Eu s-a fiu barbat nas tine-o langa mine .De frumoasa este frumoasa dar vocabularul ei lasa de dorit.................

    3
    0

  • nick pe 25 Mar 2011, 08:58
    scroafa

    Stimati comentatori,cred ca v-ati dat seama ce fel de realizatori de emisiuni TV. avem. Cei care o invita la emisiunile lor sunt la fel ca si ea.Si atunci ce sa asteptam de la ei ????Toate emisiunile lor sunt de RAHAT.Oare aceasta nesimtita ordinara nu iese un pic din peisajul romanesc ?? Tare m-as bucura daca ar trece granita tarii noastre macar pentru un an de zile.

    8
    0

  • cristina pe 25 Mar 2011, 07:57
    PENTRU DL.CAPATOS ....

    aveti o familie frumoasa,dle Capatos...oare la emisiunile in care apare aceasta femeie si debiteaza numai mizerii,nu va puneti problema ce ati simti sa aveti asa o nevasta?!..adica:nimic in gospodarie,instabilitate psihica perpetua,despre copii si mame stiti ce a spus...iar la urma,cireasa de pe tort,sex pe net si nu numai...fie si numai faptul ca a acceptat sa admire pe un barbat care se masturba cu dedeicatie ar umple de scarba pe orice sot...in rest,minciuni si praf in ochi pentru mass media ..v-ar place asa o partenera de viata?!..atunci,promovati-o in continuare ,dar in particular !

    5
    0

  • somebody pe 25 Mar 2011, 01:18
    wtf?

    ce top 7crize la TV? orice aparitie a sa merita inscrisa in Cartea Recordurilor pentru debitul de jigniri pe minut. eu nu ii inteleg pe oamenii care suporta macar sa-i adreseze un cuvant. orice ii iese pe gura este ca un venin....poate daca se musca de limba, se va speria, ca va muri otravita de propriul venin,,,,

    5
    0

  • dany pe 24 Mar 2011, 23:54
    O dobitoaca

    Cum de lumea in tara poate asculta o dobitoaca inculta ca aceasta farfuza ? Telespectatorii au creat o asemenea creatura.......... Este o inculta, tembela si nu are nimic in cap decit mahala si ceva injuraturi. A facut dreptul........si cind a ajuns la stingul a luat-o Pepe de nevasta ca raminea si "bagaboanta" de capitala. Vai de capul ei de cretina .............Nici in scaun rulant nu cred ca ma puteam gindi la una ca asta. Este prea imbecila si incoerenta.............Sper ca fetele sa nu creada ca asta este "modelul reusitei" ca se insala.

    5
    0

  • RodycutzaM pe 24 Mar 2011, 22:32
    OANA CEA FARA CARACTER

    Mai mult aceasta Oana se pare ca are o placere deosebita sa-si izgoneasca invitatii din platou !!! Nu stiu cum si nici nu pot sa-mi imaginez ce fel de om este si Pepe daca a trait cu o asemenea femeie !!! Caracter nu, cu un corp ca de barbat...(are niste muschi la picioare de ti se face greata) ... si mufa are nevoie de o operatie estetica ! si-atunci ce e bun si frumos la Oana Zavoranu?! nici dracu' nu o indupleca, in ea zace mama rautatii !!!!

    7
    0

  • RodycutzaM pe 24 Mar 2011, 22:26
    OANA ZAVORANU SI VADIM TUDOR

    Proasta aceasta incearca sa demonstreze intregii lumi ca ea este cu mult peste toti dar o face doar prin mahala ca altfel nu o duce capul. Cine a ajuns sa faca emisiuni, niste jigodii ordinare ca ea ! aceasta dementa, Oana Zavoranu ca altfel nu o pot numi este in razboi permanent cu cate cineva. Daca tot a lasat-o Pepe ii recomand sa-l ia de sot pe Vadim Tudor cred ca ar muri de gat ca discreieratii certandu-se intr-una insa ar scapa lumea de doua jigodii ...de scarba oamenilor ca Oana Zavoranu nici nu ma mai uit la TV. Mai bine ramaneam doar cu TVR1 ca pe vremea lui nea'Nicu ca si-asa nu exista nimic constructiv si educativ !

    5
    0

  • mamaie pe 24 Mar 2011, 21:27
    pentru Tataie....

    ...mai Tataie, daca-ti place de Oana Z, poti sa o iei acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! du-te cu ea si LASA-NEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4
    0

  • Ana pe 24 Mar 2011, 18:37
    Mahala

    Incoerenta, ne-educata, mahalagioaica, mai tiganca decat tiganii, nesimtita, fara pic de respect pt nimeni, frumusetea ei fizica este umbrita de uratenia si rautatea din sufletul ei. Halal vedete, am plecat din tara asta la timp cand Mihaela Radulescu si Andreea Marin erau moderatoare tv si nu inculta asta care isi spala chilotii in public.

    9
    0

  • mihaela pe 24 Mar 2011, 18:03
    cacialma

    chiar nu-si da numeni seama ca toata povestea asta e o cacialma? totul este regizat si actorii joaca bine. am si argumente: in primul rind nu uitati cine le este nas; d-ul prigoana (mare maestru al farselor: cu bahmu s-a certat si impacat de 100 de ori, vroia sa ceara concediu de paternitate....) 2) a mai facut zavoranca o traznaie acum ceva timp cind cica i-au furat merzanul din poarta, #) de mult timp nu au mai facut nimic sa iasa in fata. asa ca totul este reclama . si se ia bani frumosi pe asa ceva!

    3
    2

  • ambramara pe 24 Mar 2011, 16:59
    e vina publicului si mass-media

    fara suparare, publicul a creeato, atunci cand deschidem televizorul si urmarim emisiunile ei ,ii dam avant,atunci cand cumparam ziarele in care apare, ii mai dam o guara de aer, exista si se manifesta atat cat ii permitem.Atunci cand vom invata sa fim mai selectivi,va disparea.Dar pana una alta ne dovedim a fi o natie de tate mahalagiaoaice ,la fel ca si mass-media ce o promoveaza.Pana la urma nu degeaba avem imnul, desteaptate romane.Poate ni s-ar potrivi si frumoasa din padure adormita ca si tag de natiunen s-au somnul ratiunii naste monstri.

    5
    0

  • sorina pe 24 Mar 2011, 13:04
    Criza subiectelor !!Oare ???!!!

    Nu pot intelege de ce atitea emisiuni si articole pentru o femeie cu asa un limbaj academic .Chiar numai exista subiecte de prezentat in presa si la tv ?? Domnilor reporterii revizuitiva atitudinea fata de ascultatorii .

    4
    0

  • bebescumpik pe 24 Mar 2011, 12:01
    EU

    o fi ea celebra da are un vocabular care lasa de dorit......si pt varsta ei...cred k ar trebuie sa fie un exemplu dar ea e mai degraba...o "RUSINE" ....de la ea poti sa te astepti la orice...dar a intrecut orice limita....nici Pepe nu e un sfant....dar pe langa ea e icoana si are dreptate...k dak gata ai jucat intr-un film si ai o emisiune esti cine stie cine...nu e asa.....dar oricum e problema lor...da nu e Frumos ce face....

    8
    0

  • Laurita pe 24 Mar 2011, 09:57
    Fata de mahala!

    Inainte de a auzi de Oana,auzisem si ascultam muzica lui Pepe. Cine pe cine a facut celebru? Cireasa de pe tort:" lui Pepe ii pute gura si dimineata si la prinz si seara" Urit din partea ei,asa ceva nu se spune,in plus cu cine s-a sarutat si a stat bot in bot atita timp? Rusine Oana,caracteruil tau e praf si tu vorbesti de caracter?

    14
    0

  • rodienne pe 24 Mar 2011, 09:48
    in loc de vomitiv

    daca vrei sa vomiti , ca sa te eliberezi si nu ai cum, te uiti la balacarerile queridei si imediat dai afara tot din tine. partea proasta e ca, dupa aia , ea continua!!! moderatori de tv de 2 bani , chiar nu aveti nici un pic de jena, nu va uitati in oglinda dimineata, nu va vine sa va luati la palme pentru ceea ce faceti?sper ca operatorii de cablu sa ne faca abonamente fara aceste canale de dejectie , ca nu santem obligati sa le platim!!

    12
    0

  • dor pe 24 Mar 2011, 09:21
    satula

    is satula de tatele astea de cartier. chiar suntem un neam de batuti in cap?!?! la tv te scoli cu zavoranca, te culci cu ea AJUNGE!!!!!!

    12
    0

  • CRINA pe 24 Mar 2011, 09:04
    OANA -ZAVORANU

    ESTE O FEMEIE FRUMOASA SI DE SUCCES SI ARE MULTA DREPTATE IN CEEA CE SPUNE . SFATUL MEU ESTE ""TACEREA E CA MIEREA"" SAU "" FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE". OANA SI PEPE UN CUPLU DE INVIDIAT CEEA CE A FACUT PE MULTI INVIDIOSI SA LE DISTRUGA DRAGOSTEA.

    2
    15

  • lucia pe 24 Mar 2011, 08:37
    tata,tupeista,curva

    O TATA,MAHALAGIOAICA,TUPEISTA. MI-E MILA DE PEPE CA S-A INCUCAT CU VRAJITOAREA ASTA BINE CA O PARASESTE ,IN SFIRSIT. PACAT CA A AJUNS UN OM FINUT CA EL SA FIE TERFELIT DE O CURVA IMBECILA.

    16
    1

  • alessia pe 24 Mar 2011, 08:32
    tiganca

    Tare bine ar fi ,ca,televiziunile sa n-o mai primeasca pe aceasta tiganca.Eu asa ceva n-am vazut in viata mea,ca o fiica sa-si blesteme MAMA ,cea care i-a dat viata,[mai bine n-o nastea].Nu vede ca traieste ca un parazit pe spinarea maica-si,care i-a dat doua apartamente pe care si le-a inchiriat si de acolo are bani !?Va rog din suflet,producatori de emisiuni TV,nu o mai invitati,sa va fie si voua rusine ca va complacetiin felul cum ea o blameaza pe maica-sa. Iar,Pepe,bine a facut ca a lasat-o pe aceasta zgaiba si mahalagioica.

    12
    0

  • george pe 24 Mar 2011, 08:16
    o imbecila

    diva asta de ferentari nu merita nici postul de femeie de serviciu la o televiziune daramite de moderator , emisiunile oanei zavoranu s-au dorit a fi amuzante dar au devenit un fel de mahala in care o parasuta de doi lei are impresia ca este cea mai tare, frumoasa, desteapta e.t.c. pepe care este tigan si nu suport tiganii, este cu 10 clase peste ea

    25
    0

  • donisroi pe 24 Mar 2011, 08:12
    oana

    AM 53 DE ANI ,SANT SCUND SI GRAS...EU PE "ASTA " NU A-SI TINE-O NICI SA-MI PLIMBE CAINII PRIN CURTE...S-AR INPERECHEA CU EI...

    23
    1

  • ghita pe 24 Mar 2011, 02:21
    voi nu aveti altceva de facut ?

    fratilor,mai lasati "divele"model oana,monica,etc. si mai bine comentati altceva. credeti ca pe multi ii intereseaza divorturile lor,de cate ori a facut "diva" oana sex in ultimele sase luni. eu cred ca asemenea specimene au observat ca nu le mai baga nimeni in seama, atunci au hotarat sa se bage singure.de,mass media romaneasca tot nu arte alta treaba.

    12
    5

  • Tataie pe 24 Mar 2011, 01:58
    Mie imi place

    In ciuda atitudinii ei cu invitatii, Oana Zavoranu este o femeie frumoasa si atragatoare, poate chiar provocatoare. Intr-adevar Oana are multe situatii in care cam sare calu' cu "invitatii" ei, dar ii sta bine. In alta ordine de idei, nu este de miare ca si-a luat un amant mai tanar care sa o mai tempereze din cand in cand. Cred ca ar putea avea in fiecare zi cate un altul, dar nu este genul. Stie cum arata, iar proasta nu este si asta ii da sursa de siguranta. Asa cum este ea, mie imi place.

    6
    23

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod