Oana Zăvoranu şi relaţia cu mama ei. De ce s-au certat şi înainte de moartea Mărioarei?

Oana Zăvoranu şi Mărioara, mama ei, s-au aflat de-a lungul timpului în mai multe conflicte una cu alta, principalul motiv fiind banii pe care vedeta urmează să-i moştenească.

În ultimele trei luni, cât a stat Mărioara internată în spital, scandalul a fost şi mai mare, Oana acuzându-şi mama că se preface şi, de fapt, nu este bolnavă. Din păcate, bruneta nu a avut dreptate, iar mama ei s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 17 aprilie.

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu a fost invitată aproape zilnic la WOWbiz, acolo unde şi-a atacat non-stop mama. Mai mult decât atât, pentru a le demonstra tuturor că Mărioara minte şi că stă în spital doar pentru a atrage mila publicului, Oana şi-a vizitat mama la spital cu doar câteva zile înainte ca aceasta să moară.

„Oana, discuţia cu tine este un fiasco. Nu am crezut că pot să am un copil cu un asemenea caracter. De ce ai venit la mine? Tu ai venit la mine ca să faci circ. Mamă, eu cred ca la creier ai probleme“, i-a spus Mărioara fetei sale.

„A făcut cea mai mare greşală când m-a chemat pe mine la spital. A crezut că nu am curaj să mă duc. Dar a greşit mult, nu trebuia să facă aşa ceva. Banul nu e important, mama mea m-a învăţat că numărul lor contează“, a replicat Oana Zăvoranu.

Pe lângă dialogul dintre cele două, Mărioara Zăvoranu a mai spus la Kanal D că, până nu moare, Oana Zăvoranu nu vede nicio parte din avere.
Potrivit tabloidelor, în replică, Oana Zăvoranu ar fi spus că vrea să mai fie căutată de reporteri doar atunci când mama ei va fi moartă.

20 Aprilie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 20 Apr 2015, 19:11
    Multumita acum???

    Inloc sa protejezi fiinta care ti-a dat viata -UNICA!-MAMA !, ca fara ea nu existai .

    1
    0

  • day1884 pe 20 Apr 2015, 18:32
    Cui ii pasa!

    oamenii mor zilnic peste tot in jurul lumii tocmai am primit o avertizare de tsunami pentru Okinawa aia au fost zguduiti de un cutremur de 6,8 pe scara richter si voi difuzati cacaturi cu rromi cocalari curve si alte melodrame eu ma intreb sincer cui ii pasa de astfel de stiri. Oare cand o sa incetati sa va mai construiti stiri de rahat si sa incepet sa prezentati ceva cu adevarat importand ceva frumos sau ceva care ne doare cu adevar nu prostii televizate si plimbate in ziare si pe net. Ceea ce putini nu stiu este ca fiecare accesare pe articol va luati voi bani

    1
    0

  • silvi baritiu pe 20 Apr 2015, 14:58
    Oana Zavoranu

    Aceasta creatura ar trebui interzisa pe posturile de televiziune - E o RUSINE !

    3
    0

  • Diana pe 20 Apr 2015, 09:26
    oana zavoranu - bestie cu chip de om

    Sa ne fereasca bunul Dumnezeu pe fiecare dintre noi sa crestem pe post de copii, bestii. Fiecaruia ii vine randul si sunt absolut convinsa ca va plati scump mersul in graba al mamei sale spre mormant, graba la care a contribuit din plin si decisiv. Cum putea mama ei daca era femeie normala sa lase pe mana acestei creaturi tot ceea ce agonisise (despre modul in care a facut-o e alta poveste) cand ea se umfla de mandrie pe la tv ca a dat pe o pereche de tenisi cu pietre 17.000 euro? Tot aceasta creatura si-a permis ca pentru cateva zile (2,3) sa confiste familiilor, mortii ingropati in cimitirul pe care acum il stapaneste. Sa-i fie rusine, singura explicatie e cea data de matusa ei: e drogata.

    11
    0

  • george pe 20 Apr 2015, 08:25
    ITI SUNT DE AJUNS BANII ????

    Grotescul spectacol oferit este incalificabil. Si-a dorit "glorie mocirloasa" - a avut parte ! S-a descalificat definitive ca OM. Ce "actrita:, ce "diva"- este o mizerie umana pe care media - din lipsa de subiecte_- o promoveaza. Are comportamentul deviat, e narcisista, este subiect pentru multe spitale psihiatrice. In cel mult 2 ani toata averea se va risipi, habar nu are sa se conduca pe ea dar o afacere, . Banii o vor distruge definitive sau poate nu va avea timp sa-I toace...RUSINE OANA ! rusine pentru toata unilirea memoriei mamei tale, a oamenilor veniti cu o floare pentru a-I aduce un ultim omagiu,- oameni pe care tu ca stapina( a nesimtirii) I-au bruscat si umilit. Ai facut filmul vietii - urit, jenant, parsiv...RUSINE!

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod