Oana Zăvoranu o atacă iar pe Raluca Pastramă: "Seamănă cu calul lui Rapunzel!"

Fosta soție a lui Pepe nu se poate abține. Vedeta s-a enervat după ce toată lumea a lăudat rochia sexy pe care Raluca Pastramă a purtat-o la nunta lui Connect-R.
"Cred că s-a chinuit mult la freza asta. Soţul a cheltuit ceva pentru fixativul ei. Părul are şi el mândria lui, nu poate să stea pe orice cap. Zici că e calul lui Rapunzel", a spus Oana Zăvoranu la emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D.

Ca și cum n-ar fi fost destul, vedeta a continuat atacul la adresa fostului soţ: "Miracol! Ea a rămas grea în noaptea nunţii, după ce eu am apărut la TV şi am dezvăluit că el are copii din flori, cu alte femei cu care m-a înşelat în timpul mariajului nostru. Cum s-a întâmplat asta? Socrul s-a supărat şi ca imaginea porumbeilor să nu fie afectată, au mai făcut un nepoţel!", a mai spus Oana.


Foto: Mediafax   
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 7 Apr 2015, 08:48
    Oana Zavoranu

    Oana e o mahalagioaica ! Se hraneste numai cu scandaluri ,deci nu e de mirare ca pe langa maica-sa ,balacareste si pe altii. Are o viata deplorabila si se face auzita numai prin scandaluri. Ar trebui sa-i fie rusine ,dar se vede ca nu stie ce e bunul simt.

    0
    0

  • maria pe 25 Sep 2014, 10:58
    OANA ZAVORANU

    cam are dreptate oana,asta ii urata mai mult decat prevede legea,exact calul lui Rapunzel....:))da na....a ajuns doamna...si cica ei nu place sa apara la tv......ha,ha,ha,ha,

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod