Oana Zăvoranu, mai bogată cu 60 de milioane de euro. Toată averea Mărioarei îi rămâne ei!

Oana Zăvoranu s-a certat, de-a lungul timpului, cu Mărioara, mama ei, pentru avere, iar acum, când a rămas singură pe lume, vedeta poate profita din plin de toţi banii şi toate proprietăţile pe care le avea Mărioara.

Deşi multă lume a precizat că averea Mărioarei poate ajunge la fratele ei sau la o fiică despre care nimeni nu ştie nimic, este aproape sigur că totul îi va rămâne, de fapt, Oanei Zăvoranu. Astfel, odată cu moartea mamei ei, vedeta îşi vede visul împlinit şi poate pune mâna pe toate bunurile despre care spune că oricum îi aparţineau ei.

Cu câteva zile înainte să moară, mama Oanei Zăvoranu chiar afirma că nu îşi va face testament şi îşi iartă fiica, astfel toată averea îi va rămâne vedetei.

„Părerea mea este că Oana e geloasă pe fratele meu. Probabil că ea crede că îi las şi fratelui meu ceva şi nu îi las ei tot. Dar cum să-i las dividendele, care sunt moştenire de la taică-su, de la mine... Să i le las lui? El are viaţa lui, am cu el alte treburi. Cum să-i las banii altcuiva decât Oanei? Nu am decât un singur moştenitor. Nu mi-am făcut testamentul! Nu am de ce să-l fac, nu-i rămâne decât ei averea“, ar fi spus Mărioara Zăvoranu. Astfel, potrivit celor de la Cancan, vila din Afumaţi, magazinele comerciale, acţiunile de la Agricomex, apartamentele din Bucuresti şi alte bunuri îi vor rămâne Oanei.

Potrivit tabloidelor, averea care îi rămâne Oanei Zăvoranu se ridică la 60-65 de milioane de euro.
Cei de la Click au anunţat că vila din Afumaţi costă aproximativ 400.000 de euro, obiectele de artă pe care le deţinea Mărioara valorează cel puţin 100.000 de euro, iar veniturile anuale pe care le aduce Cimitirul Eternitatea din zona Berceni se ridică la 150.000 de euro. Mai mult decât atât, locuinţa pe care Mărioara i-o dăduse deja Oanei şi situată în zona Dorobanţi valorează aproximativ 300.000 de euro.

21 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod