Oana Zăvoranu, în marginea unor sâni artificiali

Marek Vâlcu, medicul chirurg care a făcut plângere împotriva vedetei

 

Sânii mei apar în Playboy din 2011Marek Vâlcu, chirurg estetician
Întâmplarea, care comportă și acuzații de șantaj, ba chiar și posibilitatea încarcerării, ne-a dat totuși această teribilă confesiune a chirurgului plastician (bărbat, deși fără barbă): “Sânii mei apar în revista Playboy din martie 2011”.
Ce putem, totuși, omenește lua din această sarabandă de nimicuri? Personal, sunt pentru umor.
E adevărat, produsele acestea vulgarizează și umorul, îl decad înspre șușă, uneori îl duc până-n grotesc, dar să nu disperăm. Din când în când, la obiect, explodează o zicere precum a medicului, se află câteo frază care își găsește locul în orice antologie a fermecătorului comic involuntar.
Deseori, produsul de televiziune populară are și un animal de companie. Atunci când nu este găină, se poate ca animalul să fie cotoi. Cotoiul va avea, firește, pagină oficială de facebook, unde – cu un cumplit patetism – va fi expus, în trena celor ce crede despre univers produsul.  E îngrozitor, știu, dar chiar așa se întâmplă.

Culisele şantajului, dezvăluite de medicul Marek Vâlcu

Totuși, prezența produsului e utilă. E vorba despre o selecție, nu naturală, dar oricum selecție, care separă cretinii de non-cretini. Și, din păcate, nu e nimic de făcut aici. Nimeni nu se va opri din vărsat gunoi, e în natura presei pentru cretini să fie ieftin senzaționalistă. Tot ce se poate face este să dezvolți anticorpi, să nu taci în fața grobianismului, să râzi scârbit și, firește, să-i eviți pe convertiții nevindecabili.

andrei-crciun
28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod