Oana Zăvoranu, căutătoarea de scandaluri. Noua ţintă: Mircea Badea!

După ce lunile trecute pornise un nou atac la adresa lui Pepe, fostul ei soţ, acum Oana Zăvoranu s-a reorientat şi se ia de Mircea Badea, care i-a fost iubit în urmă cu mai mulţi ani.

Oana Zăvoranu a vorbit, la România TV şi la Kanal D, despre relaţia pe care a avut-o cu Mircea Badea, afirmând că a fost o proastă că a stat alături de prezentatorul TV.

„El zice că am stat pe spatele lui să mă ridic. Trebuia să-mi zici sărut mâna, să pupi mâna la preşedintă! Se căţăra şi pe balcon să ajungă la mine! Urca până la etajul 3. Venea baricadat, el suferea de vedetism de atunci. Nu-l cunoştea nici vântul, nici pământul, dar el era camuflat de ziceai că e Beckham“, şi-a început Oana Zăvoranu atacul.

Aceasta a afirmat în continuare că ea nu doreşte să-şi facă publicitate pe spatele lui Mircea Badea, aşa cum declară „ciumpalacul“.

Mai mult, Oana Zăvoranu a spus că a început să vorbească despre prezentatorul de la Antena 1 deoarece acesta a afirmat că ea visează relaţii cu el.

„Mirciulică, p**ă mică. Nu e o mândrie pentru mine să vorbesc despre el. E mitocan şi neam prost. El voia ca eu să-l înşel pe iubitul meu ca să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok. De-asta l-am primit acasă.
El avea iubită când se întâlnea cu mine. Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în faţă că mint“
, a mai spus Oana Zăvoranu.

10 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan pe 3 Oct 2014, 14:34
    astepttt...

    Abia astept luptaaa....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod