Oana Zăvoranu, atacată pentru că a transformat moartea mamei într-un show TV

La sfârşitul săptămânii trecute, Mărioara, mama Oanei Zăvoranu, s-a stins din viaţă, iar de atunci, vedeta a transformat această tragedie într-un grotesc show TV, iar unele personaje au început să o atace pe aceasta.

Cel mai dur atac asupra Oanei Zăvoranu a venit din partea lui Vadim Tudor, cel care i-a fost apropiat în trecut vedetei. Mai mult decât atât, el a fost certat cu Mărioara Zăvoranu, însă s-a împăcat cu aceasta înainte de Paşte. Corneliu Vadim Tudor a numit-o pe Oana Zăvoranu „prostituată“, afirmând că trebuie internată la spitalul de nebuni.

„Anunţ că am solicitat în scris conducerii Spitalului 9 să o bage în cămaşa de forţă pe prostituata cu sânge stricat Oana Zăvoranu. Toţi specialiştii cu care am vorbit mi-au zis că diagnosticul ei e 'între paranoia şi schizofrenie'.

Dacă nu va ajunge la balamuc, sigur va ajunge la puşcărie sau va fi linşată de populaţia revoltată“, a spus Vadim Tudor.

Aşa cum era de aşteptat, replica Oanei Zăvoranu nu s-a lăsat aşteptată, ea afirmând că se va ocupa personal de înmormântarea lui Vadim Tudor. „Mă voi ocupa personal de înmormântarea lui, pentru că, în afară de o băncuţă în parc, nu are nimic. Visează partide, generali... Este un om cu grave probleme psihice. Pe mama a păcălit-o că e membră a partidului său şi i-a luat 120.000 de euro pe care nu i-a dat înapoi nici până în ziua de azi“, a spus, la Antena 1, Oana Zăvoranu.



Invitat în platoul celor de la Kanal D, Corneliu Vadim Tudor i-a răspuns la rândul său Oanei Zăvoranu, afirmând că acaesta nu se va putea ocupa de înmormântarea lui, deoarece ea va muri înaintea lui.

La gâtul Oanei Zăvoranu au sărit şi Mădălin Ionescu şi soţia lui, Cristina Şişcanu, cei doi, alături de întreaga echipă de la WOWbiz, fiind acuzaţi de Oana că ştiau că Mărioara mai are puţin şi moare, dar chiar şi aşa tot au dus-o pe ea la spital pentru a se certa în direct cu mama ei.

„Unde-i caracterul Oanei Zăvoranu, femeia aceea sinceră? Acum sunt dovezi clare care pot fi arătate încă o dată.

Unde e Oana cea cinstită? Spui numai aberaţii acum“, a spus Cristina Şişcanu.

Mădălin Ionescu s-a apărat, afirmând că Oana Zăvoranu ştia foarte bine că mama ei este în stare gravă şi, chiar şi aşa, tot a vrut să meargă la Mărioara la spital pentru a vorbi cu ea în timp ce era filmată de cei de la Kanal D.

„Am întrebat-o pe Mărioana dacă vrea să se întâlnească cu Oana şi a zis că da. Şi Oana a răspuns la fel, dar că vrea să facă asta doar în prezenţa noastră. Nu sunt minciuni, totul s-a întâmplat în direct, la TV.
Eu nu am sunat-o pe Oana, nu am terorizat-o, aşa cum s-a zis. Oana a mai spus că i-am ascuns faptul că Marioarei îi era rău. Noi, tot în emisiune, i-am spus că îi e rău şi că e în comă. I-am spus că nu am putut vorbi cu ea la telefon, pentru că e incoerentă“
, a spus Mădălin Ionescu.

23 Aprilie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai-liviu pe 24 Apr 2015, 11:32
    show tv

    Atat stie, atat face. La ce ne putem astepta de la o asemenea paparuda? Toata viata a trait "din scandal"! In special, dupa ce a divortat de Pepe a luat-o razna. Vai de capul ei!

    2
    0

  • Cornelia pe 23 Apr 2015, 19:38
    Despre Oana Zavoranu

    Oana Zavoranu si-a transformat intreaga viata intr-un show ,dar de prost gust.Dar,la ce te poti astepta de la o persoana a carei educatie lasa de dorit,dar cu pretentii imense!?Are bani!? Ei si?Peste 10 ani n-o sa mai auda nimeni de ea .Poate doar mahalaua

    4
    0

  • pollet_a pe 23 Apr 2015, 12:34
    Epidemie........

    Fiecare culege, ce-a semanat........Asta e.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod