Oana Zăvoranu are un nou iubit. 5 relaţii ratate ale vedetei!

După ce a divorţat de Pepe, Oana Zăvoranu nu a dus-o foarte bine pe plan sentimental, chiar dacă vedeta a declarat în public, de nenumărate ori, că îi este bine.

Recent, Oana Zăvoranu a fost văzută împreună cu jurnalistul Beniamin Cioantă la un eveniment monden, noua ei cucerire fiind un jurnalist în vârstă de 27 de ani. „Simt nevoia să iubesc din nou. Beni este un băiat foarte simpatic. Ştiu că şi el mă place. Şi mama lui mă place. E puţin emoţionat din cauza camerelor de filmat, de obicei este foarte deschis“, a spus Oana Zăvoranu.

Această nouă relaţie a Oanei Zăvoranu vine la aproximativ cinci luni de zile după ce vedeta s-a despărţit de Răzvan Dumitrescu, alături de care a stat aproximativ trei ani de zile.

Înainte de relaţia cu Răzvan, Oana s-a iubit mai bine de şapte ani de zile cu Pepe, care i-a fost şi soţ.

Cu toate că cei doi s-au iubit foarte mult şi au fost căsătoriţi, Pepe a cerut divorţul de Oana, iar în acest moment sunt la cuţite şi nu-şi mai vorbesc deloc. Mai mult de atât, cei doi au avut şi mai multe procese, majoritatea câştigate de Pepe.

După despărţirea de Pepe, Oana a căzut în depresie, iar de atunci pare că nu şi-a mai revenit şi că nu mai are deloc noroc în dragoste. Fosta soţie a lui Pepe a şi încercat, la sfârşitul anului 2012, să se sinucidă. Potrivit psihologilor, se pare că dragostea este de vină pentru aceste probleme ale Oanei Zăvoranu.
„După despărţirea de Pepe, Oana nu a reuşit să-şi refacă viaţa şi a devenit instabilă emoţional. Fostul ei soţ este acum căsătorit şi are un copil, iar ea trăieşte alături de un bărbat mai tânăr şi nu a putut arăta că duce o viaţă fericită“, spunea, la vremea respectivă, psihologul Keren Rosner.

„M-am simţit ca un soldat fără arme - nu pentru că nu le-ar fi avut, dar i le furaseră alţii - în faţa unui pluton de execuţie. Am crezut că nu sunt iubită, că Dumnezeu nu mă iubeşte, că oamenii nu mă iubesc.
Sufletul meu urla după ceva. Acum îmi pare foarte bine că nu mi-a ieşit (tentativa de suicid - n.red). Îmi dau cu pumnii în cap şi i-am cerut iertare lui Dumnezeu de 300 de miliarde de ori“
, a declarat, în trecut, Oana Zăvoranu pentru Antena 1, făcând referire la relaţia cu Pepe şi la tentativa de suicid.

17 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod