Oana Zăvoranu, anunț-șoc: Vrea să preia partidul lui Vadim și o dă în judecată pe fiica acestuia!

Vedeta se vede deja președintele PRM. Ea trece la atac şi o va chema în fața instanței pe Lidia, fiica tribunului.
Nici n-a trecut o lună de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor şi un nou scandal este pe cale să ia amploare. Oana Zăvoranu a anunțat că va intra în politică, dar nu oricum, ci ca președinte al Partidului România Mare, scrie Libertatea. Mai mult, pentru aceasta, ea cere voturile fanilor săi, pe pagina sa de Facenook.

Vedeta a scris că revenirea sa în structura partidului fusese deja discutată cu Vadim şi îşi motivează decizia de a prelua conducerea prin faptul că sunt mulţi membri ai partidului care nu merită să facă parte din PRM.
"Pentru că aveam în plan, în discursurile private purtate cu Vadim, care își dorea să facă un congres surpriză, unde să mă pună secretar general al partidului, pe lângă alte funcții și afaceri, azi, văzând tupeul unor trepăduși care se ascund ca niște șobolani pe la colțuri, și fiind răspunzători de <<dispariţia>> lui fulgerătoare, m-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partiduluiu România Mare...", a anunţat Oana Zăvoranu pe Facebook.

"Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție, și banii necesari să susțină campanii electorale, demne de a ridica acest partid acolo unde trebui...
Sunt făcută pentru a fi lider și asta sunt..."
, s-a autupropus ea.

Dar Zăvo nu se opreşte aici. Ea mai susține că se numără printre singurele persoane care i-au fost alături lui Vadim și anunță că o va da în judecată pe fiica tribunului: "Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atâta pot ele. Anunț pe această cale că Lidia Vadim este acţionată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu.
Ulterior purtătoarea de cuvânt, că ea nu are curajul să vorbească direct, se scuza că ea a făcut referire la medicamente de <<oboseală>>....hai zău?."


"Instanța va lua act mâine de plângerea mea, și o să o coste vorbitul ăsta ordinar și mincinos, foarte foarte scump. Deci mâine am multă treabă...", a mai scris ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod