Oana Zăvoranu a rămas fără bani?

Divei pare că-i merge din ce în ce mai rău. De când a început scandalul cu divorţul, Oana Zăvoranu decade din ce în ce mai mult, chiar dacă, în aparenţă, ea vrea să le demonstreze tuturor cât este de fericită. Apogeul a fost atins zilele trecute când a apărut pe net un anunţ de vânzare al unui apartament de pe Ştefan Cel Mare.
Divei pare că-i merge din ce în ce mai rău. De când a început scandalul cu divorţul, Oana Zăvoranu decade din ce în ce mai mult, chiar dacă, în aparenţă, ea vrea să le demonstreze tuturor cât este de fericită. Apogeul a fost atins zilele trecute când a apărut pe net un anunţ de vânzare al unui apartament de pe Ştefan Cel Mare. Până aici nimic neobişnuit, însă datele de contact demonstrează clar că este vorba despre unul dintre bunurile pe care le are vedeta.

Apartament de lux, Dorobanţi, două camere, 93.000 de euro


Acestea sunt coordonatele puse la dispoziţia eventualilor clienţi de vânzătoare, nimeni alta decât diva de cinci stele. Pe unele dintre paginile de internet, de specialitate alese pentru promovare, apar şi poze din interiorul locuinţei, dar şi opţiunea de închiriere. Dacă nu găseşte un client care să vrea să cumpere locuinţa, Zăvoranu acceptă şi să închirieze în schimbul unei sume cuprinsă între 500 şi 600 de euro pe lună. Se ştie însă că Oana nu este un proprietar tocmai plăcut, ultima chiriaşă plecând cu mare scandal din apartament, după spusele vecinilor, citaţi de Libertatea.

Se pare, aşadar, că Oana Zăvoranu a cam ajuns la fundul sacului de când s-a despărţit de Pepe. Ce-i drept, stilul de viaţă pe care îl are, unul extrem de costisitor, nu poate fi întreţinut decât cu mii de euro pe lună.



30.000 de euro de la mamă


Problemele financiare ale divei au început acum câteva luni, însă au putut fi rezolvate decât parţial. Să ne amintim că la începutul scandalului primea bani frumoşi de la emisiunile TV la care participa, destul de multe. Tot la capitolul financiar ajungem şi dacă ne amintim de pictorialul din Playboy sau de celebra împăcare cu mama sa. Dacă despre onorariul vehiculat pentru apariţia în Playboy, 20.000 de euro, nu există o certitudine clară că aşa ar fi fost, despre cei 30.000 de euro pe care Oana Zăvoranu i-a primit de la mama ei lucrurile sunt clare. Mărioara Zăvoranu a spus clar că imediat după marea împăcare i-a dat fiicei ei nu mai puţin de 30.000 de euro, bani pe care, după spusele acesteia, nu-i poate justifica.

Există şi alte motive care ne-ar putea indica faptul că Oana Zăvoranu are ceva dificultăţi acum. Prietenia dintre ea şi managera ei, Ana Maria Prodan, femeia care spunea că se va ocupa de cariera divei de aici în colo, s-a cam răcit, iar sprijinul lui Pepe, bărbatul care spune că a fost stâlpul familiei, omul care ştia unde şi când se plătesc facturile, omul care ştia care sunt cheltuielile, "contabilul" familie, a dispărut pentru totdeauna. În plus, ofertele de la televiziuni cam întârzie să apară, deşi Oana ne ameninţă că din toamnă vom avea o mare surpriză.

Oana Zăvoranu, de la începuturile până astăzi


Absolventă de Drept, Oana Zăvoranu a constat, însă, că această meserie nu i se potriveşte deloc, participând în ultimul an de facultate la un casting de prezentator la televiziunea publică. A câştigat concursul şi a devenit moderatorul formatului intitulat "Vară pentru 2", difuzat pe TVR 2. În paralel, a apărut la mai multe show-uri TV realizate la TVR, dar şi la Cerbul de Aur.

Saltul din TVR către postul Acasa TV a fost unul fenomenal, reuşind prin rolul pe care l-a interpretat în telenovela "Numai iubirea" să devină una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. După încheierea filmărilor, Zăvo a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, iar mai apoi a făcut parte din distribuţia unei alte telenovele produse la Buftea, intitulată "Păcatele Evei". A mai avut apariţii în producţii precum "Modigliani" sau "La Bloc" şi pregăteşte, în continuare, un film autobiografic numit "Răzbunarea Oanei". În plus, Zăvoranu a fost moderator la OTV şi la Kanal D.

Pe lângă actorie şi televiziune, Oana Zăvoranu s-a lansat şi în muzică. Cu susţinerea fostului ei soţ, Pepe, vedeta a înregistrat un album de muzică R&B, intitulat "Mai bună ca niciodată".

Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai apărut la televizor decât datorită scandalului în care este implicată alături de mama ei, pe care o acuză că i-a furat averea lăsată moştenire de tatăl ei vitreg, popularitatea ei era în continuă creştere, până când a intervenit acest divorţ care s-a încheiat pe 16 iunie, în faţa notarului.

Iniţial a apărut ştirea că unul dintre cele mai sudate cupluri din România, Oana şi Pepe, se destramă. Apoi, după ce spiritele între cei doi s-au încins tare de tot, Latino Lover-ul a mărturisit că Oana l-a înşelat cu Tudy, un tânăr  cu aspiraţii de politician, bărbat alături de care Oana fusese fotografiată de Cancan în octombrie anul trecut, şi despre care ambii parteneri au spus atunci câ este un prieten.

Din acest moment lucrurile au degenerat. Ea l-a acuzat pe Pepe că minte, el a venit cu dovezi, filmuleţe compromiţătoare cu amantul, sms-uri şi facturi detaliate. Următorul pas a fost mutarea Oanei din fostul cămin conjugal, acţiune care s-a lăsat cu lucruri distruse, plângeri penale, procese, scandal, jigniri. A intervenit apoi apropierea de Ana Maria Prodan care, în conferinţa de presă organizată de Oana ca să elucideze cazul, a declarat că-i va sta alături divei indiferent de ce se va întâmpla. Să nu uităm de ”avortul spontan” suferit de Oana Zăvoranu, după ce i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla la o cafea pe Dorobanţi.



Pasul următor a fost împăcarea cu mama, în direct la TV şi buchetele de flori pe care le-a trimis tuturor celor cărora, în concepţia ei, le-a făcut rău şi i-a jignit. Împăcarea nu a durat mult, nici cu mama, nici cu Pepe, Oana Zăvoranu fiind din nou în centrul scandalurilor mediatice pe care, de mai bine de şapte ani, le "hrăneşte" în permanenţă şi care, aproape, au sărăcit-o.
25 Iunie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CALIN pe 16 Iul 2011, 21:25
    VIATA PUBLICA A OANEI ZAVORANU

    Oana Zavoranu, este o femeie frumoasa dar periculos de vulgara, impulsiva, infumurata, plina de sine si ifose. Nu merita prezentata in viata publica , nu merita promovat un astfel de model uman totalmente dezechilibrata si cu un suflet atat de hidos. Este un pericol public din punct de vedere moral, etic si civic pentru tanara generatie . Exista atatea fetite frumoase, scrupuloase, educate si cu mult bun simt care trebuie promovate si nu modelul antisocial al doamnei Oana Zavoranu.

    1
    0

  • Mandy pe 26 Iun 2011, 01:56
    A dat banii la vrajitoare !

    Normal, mama Oanei nu are increder in fiica ei pentru ca s-a demonstrat ca aceasta din urma sta foarte prost cu discernamantul si si-a cheltuit toti banii primiti pe la vrajitoare si dat in carti care, bineinteles,au vazut punctul sensibil al Oanei si au crosetat povesti pe marginea subiectului in cauza, in speta averea si mama.Pai ce sa faci cu o asemena fiica nematurizata suficient la 38 de ani !!!

    5
    2

  • O alta "mama" !!! pe 25 Iun 2011, 10:27
    Eu nu cred ca am gresit!

    Eu cred ca marioara era disperata de caracterul fetei sale si atuni, bine ca nu i-a dat averea pe mana, ca tot ei ii va ramane! N-am averea Dnei Marioara, dar atat cat am avut, am dat baietilor nostri..... bineinteles ca nu sunt isterici si pitiponci ca Oana; sunt oameni zdraveni la cap, realizati in RO si buni familisti. Eu, la ora asta, nu mai am 1 leu, desi am avut destul! Mai am doar pensia, acceptabila, plus un sot de casa, de o viata ! [ Viata in doi este minunata, si din acest p.d.v., adica mai ai un suflet care aduce banul in casa!] Mereu spun la lume ca avem 2 CONTURI: Doi copii minunati. Detenta mi-au dat-o parintii mei de TOP; ajunsesera sa n-aiba bani de inmormnantare, dar, daca ati sti cum l-am inmormantat pe tata, ati zice ca e PRINT ! Si fanfara a avut, la 1999 ! Ii placea muzica...pe unde ma prindea, ma punea sa-i cant ! { "Dumnezeu sa-l tina in dreapta Sa!"] Deci, o alta optica de viata:"Totul pentru copii; totul pentru BINELE lor", dar....sa ai cui da.....si ei sa MERITE!

    7
    1

  • niolan pe 25 Iun 2011, 08:07
    Valimentara

    Viata de golaneala a determinat-o pe mama-sa sa nu-i dea averea pe mana ei. Curveta termina averea in cativa ani !

    13
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod