Oana Zăvoranu: 6 semne că are nevoie de ajutor specializat

Mulţi dintre cei care o văd sistematic pe Oana Zăvoranu la televizor spun că are probleme de sănătate. Alţii se regăsesc în parte dintre poveştile pe care le înşiră ea în faţa opiniei publice, iar alţii o compătimesc, acuzându-i mama, fostul soţ, vrăjitoarele sau anturajul.
Mulţi dintre cei care o văd sistematic pe Oana Zăvoranu la televizor spun că are probleme de sănătate. Alţii se regăsesc în poveştile pe care le înşiră în faţa opiniei publice, iar alţii o compătimesc, acuzându-i mama, fostul soţ, vrăjitoarele sau anturajul. Oricare ar fi situaţia, trebuie realizat faptul că Oana Zăvoranu este un personaj cu ceva probleme şi, privită în profunzime, există o serie de semne evidente că are nevoie de ajutor specializat.

1. Instabilitate emoţională


Oana Zăvoranu are o capacitate incredibilă de a trece de la o stare la alta. Acum îşi înjură mama, iar peste câteva minute îi înjură pe cei care îi acuză mama de diverse lucruri. Bruneta trăieşte într-o lume a extremelor, iar acest lucru se vede clar din comportamentul pe care îl afişează. Privind per ansamblu situaţia ei, se poate vedea clar că de-a lungul timpului, tocmai din cauza acestor schimbări bruşte de comportament şi-a pierdut credibilitatea în faţa publicului, dar şi în faţa oamenilor de televiziune care încă îi mai dădeau credit. Vezi, spre exemplu, relaţia pe care... nu o mai are cu Dan Capatos.

2. Procesomania


Faptul că Oana Zăvoranu trăieşte într-un proces continuu nu mai este nicio noutate pentru nimeni. Dacă nu se judecă cu mama, se judecă cu Pepe, iar dacă aceştia sunt uitaţi, pentru moment, este rândul vrăjitoarelor cărora, până la urmă, le-a desfiinţat afacerea. Înainte de a fi cunoscută pentru realizările din zona showbizzului, loc unde se presupune că ar trebui să activeze din punct de vedere profesional, Zăvo este cunoscută pentru numărul infinit de drumuri pe care le face la judecătorie.

3. Obsesia că este bolnavă


Drumurile Oanei Zăvoranu la camera de gardă a spitalelor sunt, de asemenea, din ce în ce mai dese. Fie în urma unor tentative de sinucidere, aşa cum a lăsat Pepe să se înţeleagă în timpul procesului de divorţ, fie din cauza unei sarcini pierdute într-o cafenea din Dorobanţi, fie din cauza unei lipse de calciu acute, bruneta face ce face şi este dusă cu targa de acasă la spital, de unde iese pe semnătură. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi zilele trecute, iar presa toată a luat cunoştinţă de acest lucru, chiar dacă vedeta declară că nu a vrut să se ştie. "Nu mă simt bine deloc, cred că am avut o cădere de calciu şi mi s-a făcut rău. Nu puteam să dorm, am încercat să iau ceva de somn şi nu şi-a mai făcut efectul. Erau nişte pastile prescrise de doctor. Am încercat să o iau spre baie şi m-am lovit de uşă, am simţit că îmi pierd direcţia. Aveam o gheară aşa şi simţeam că nu mai pot să respir. Nu am mâncat nimic că nu suport mâncarea. Nu am putut bea nici lapte. Mai departe nu mai ştiu nimic, nu mai ţin minte", descria Oana stările care au determinat-o să sune la 112.



4. Logoreea, punctul forte al fostei soţii a lui Pepe


Să încerci să întrerupi discursul Oanei Zăvoranu este ca şi cum ai încerca să înoţi împotriva curentului. Când se porneşte să explice ceva te ia de la Adam şi Eva, te plimbă puţin prin prezent şi încearcă să-ţi creioneze şi viitorul. "Am trăit ca o flacără, intens, care se va stinge, când se va stinge! Nu pot să spun ce mi s-a întâmplat. Nu sunt singură, au fost lângă mine oameni cărora le mulţumesc foarte mult. S-a întâmplat un lucru la care nu mă aşteptam şi vreau să cred că ce se întâmplă nu este adevărat şi că instinctul meu nu m-a părăsit acum. Sunt lucruri care se vor demonstra altfel cu timpul poate. Nu mă refer la escroacele de vrăjitoare, care sunt acum după gratii (...) Nu pot să discut despre ce s-a întâmplat nu pentru că mă ascund de cineva, dar nu vreau să cred că am pierdut un om la care eu am ţinut foarte mult. Este cel mai greu în momentul în care trăieşti de câteva zile într-o incertitudine. Îţi pui încrederea în nişte oameni şi nu ştii, de fapt, cine sunt. Cred că toată lumea ştie la cine mă refer". Acesta este o parte din discursul pe care l-a ţinut la Cancan TV, după câteva ore de la cea mai recentă externare din spital.

5. Nevoia excesivă de fi în centrul atenţiei


Dorinţa de a apărea în faţa publicului este evidentă şi necesară în cazul vedetelor. De asemenea, necesare sunt şi motivele pentru care trebuie să se întâmple acest lucru şi, când vorbesc de motive, mă refer clar la cele profesionale. De câţiva ani buni încerc să aflu care sunt motivele profesionale care o aduc pe Oana Zăvoranu în faţa publicului şi, din păcate, nu găsesc niciunul. De telenovele s-a lăsat de mult, emisiuni nu mai prezintă, iar de cântat... să ne amintim că totul a fost o amăgire urâtă. Şi, totuşi, ea încă revine şi revine la TV. Fie că dansează pe Facebook, se ceartă cu mama, cu vrăjitoarele sau leşină pe unde apucă, Zăvo e în prime-time fără doar şi poate.



6. Neîncrederea în forţele proprii


Vizitele dese la vrăjitoare, dorinţa exacerbată de a i se spune că este cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă, lipsa de modestie de care a dat dovadă de-a lungul timpului, toate acestea sunt exemple clare care ascund o lipsă acută de încredere în forţele proprii. Să ne amintim cum vedeta are în permanenţă nevoie să fie susţinută, aprobată de cineva. Până şi înclinaţia spre relaţiile amoroase cu bărbaţii mai mici ca vârstă, actualul ei iubit având doar 26 de ani, are menirea de a-i satisface egoul propriu, acela de a domina cu orice preţ.

8 Februarie 2012
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • unu pe 8 Nov 2015, 00:04
    droguri

    Cred ca "boala" pe care o are oana a aparut un urma unei dependente puternice , droguri mai mult ca sigur . Asta se intampla cand ajungi sa traiesti doar pentru ceva anume(droguri in cazu asta ) o buna parte din viata iar dupa ce renunti nu mai esti obisnuit cu viata normala ...fiind confuz , in sevraj si cu creierul "prajit" e foarte greu sa iti refaci viata si cazi in depresie.

    0
    0

  • Elena pe 15 Mar 2012, 02:42
    Pt Oana

    Hi Oana !!! I know you from the tv in 2004 I got RTVI then one day I vas on Maruta sow when I sow you the first time I like you personality you are a pretty woman and clever please don't give up What you need is to learn how to ignore bad people and to forgive the ones whu really love's you Take care Oana!! ( I live in Australia for nearly 20 years )

    0
    0

  • ileana pe 12 Feb 2012, 22:16
    intoarce-te la Dumnezeu

    oana iti trebuie molitfele sf. Vasile cel Mare si sf Maslu, post si rugaciune ca te-ai pus cu cine nu trebuia fara sa ai acoperirea Maicii Domnului. succes

    0
    0

  • silvia pe 12 Feb 2012, 15:04
    ciao

    oana inpacate cu pepe va sta bine inpreuna lasa orgoliul la oparte si inpacativa

    0
    2

  • claudia pe 11 Feb 2012, 20:44
    oana zavoranu

    eu sint o admiratoare a oanei pot spune doar ca este nespus de frumoasa pacat ca a intrat in niste scandaluri care nu ii fac cinste .Dar va trece peste toate relele si se va da totul uitarii cel mai frumos cuplu a fost oana si pepe erau doi frumosi pacat ca nu mai sint impreuna dar cred ca ei tot se mai iubesc,

    2
    0

  • gina pe 10 Feb 2012, 07:21
    RUSINE

    ZAVORANCA AR TREBUI INTERNATA DIRECT LA SPITALUL 9 SECTIA PERICULOSI.IN CEL MAI SCURT TIMP O SA O VEDETI CA VA ARATA CA NAOMI TRAVESTITUL.EA ARE GESTURI DE BARBAT

    0
    1

  • claudia pe 9 Feb 2012, 01:03
    ptr tine Oana!

    Sper ca si Oana Zavoranu citeste acest mesaj nu numai cei care scriu referitor la ea. Draga Oana, tu ar trebuii sa fii o fata desteapta si sa te comporti ca o femeie adulta nu ca o copila de 15 ani, figura asta nu te prinde deloc....nu-ti sta bine .....si cu lipsa asta de pudoare pe care o afisezi nu prea inteleg unde vrei sa ajungi.....ar trebui sa lasi rautatile si tampenile deoparte sa faci putina curatenie in viata, comportamentul si atitudinea ta.....nu ca asi fi eu cea mai perfecta si filozoafa persoana dar tu draga mea ai in jurul tau numai energie negativa, universul tau este umplut cu ura, dusmanie si frivolitate. Iti recomand sa citesti cartea "Secretul" de R. Byrne si asta te va ajuta sa scapi de rautate, infatuare si multe alte cele. Oana e" NICE TO BE NICE", imbracate mai decent dar sexy, fi buna si intelegatoare, puneti o alura gingasa si delicate pe obrajori si ai sa vezi cum totul se v-a schimba in viata ta.Iti doresc succes si sper sa intelegi ca lumea nu e asa cum o vezi tu !xxx

    3
    0

  • ramona pe 8 Feb 2012, 23:29
    psihologi incompetenti

    Daca ajunge la vreun psiholog incompetent , ai va dauna si mai mult, sunt f multi care sunt extrem de slabi pregatiti, neprofesionisti , in concluzie niste,, sarlatani'' cu diploma, mai bine si-ar schimba modul de viata si mediul in care traieste.

    1
    0

  • psiholog pe 8 Feb 2012, 22:19
    psiholog

    in general oamenii ,,slabi'' se ,,dau'' puternici, considera ca nu au nevoie de psiholog , ca se descurca si singuri, etc., la aceasta ora Oana are nevoie stringenta de un psiholog, de un psiholog care sa respecte intr-adevar confidentialitatea actului psihologic si care sa nu-si doreasca reclama. ii doresc sa aiba parte de bine si sa mearga la un psiholog, dupa 2-3 sedinte de consiliere va face diferenta,daca as locui in bucuresti as face tot posibilul sa o intilnesc......

    2
    0

  • viorica pe 8 Feb 2012, 19:15
    INCREDERE IN FORTELE PROPRII!!!!!!!!!

    Multa putere sa iti dea Cel de Sus pentru lupta pe care o ai de dus, draga Oana!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • cristina pe 8 Feb 2012, 16:12
    I-as sugera Oanei o calatorie exotica si nu neaparat un doctor

    as sugera Oanei o calatorie exotica Am citit undeva un articol ce facea referire la un fel de anume sejur-terapie-scoala.Mi-a parut rupt din Rai. Si anume: ' Agastya Ayurveda Garden". Costa ceva dar e un fel de terapie-scoala asociata cu practici de relaxare,meditatie, masaj si multe alte asemenea minunatii ,toate desfasurate intr-un decor de vis. Mai mult ca sigur,dupa un asemenea experiment mirific, un fost sot numit Pepe ce si-a dorit cu putere sa-si vada ' fosta' la pamant(desi despre razbunare se zice ca e arma prostului)... Melisse si Vanesse ce-au profitat din plin de momentele grele si deruta unui om in cadere...Marioare bune sau rele cu cheile seifului la brau,jurnalisti avizi de scandal cu 'ochi la revere' pana si-n spitale...sau alte nebunii de genul acesta iti vor parea un cosmar trecut din care tocmai te-ai trezit cu primele raze ale soarelui pe fatza.Si alt sfat ar fi ..nu-ti mai descarca sufletul la vedere.Lasa putin mister sa pluteasca.Fa putina liniste in jurul tau.Apoi, cu forte proaspete ,incearca neaparat sa-ti regasesti locul bine-meritat in showbiz.

    0
    0

  • onutta21 pe 8 Feb 2012, 13:54
    ***

    intradevar nu este o rusine sa mergi al un psiholog dar eu cred ca ea nu are nevoie de asa ceva . pentru bani orice apare al tv si se da drept nebuna si se balacareste cu toata lumea.

    2
    0

  • Dragos pe 8 Feb 2012, 13:01
    :(

    Din pacate esti un exemplu pentru multe fete, si nu tocmai cel mai bun ... cauta un medic bun.

    3
    0

  • adi pe 8 Feb 2012, 11:25
    Iar ?

    Bhai fratilor.. terminati cu parashuta asta .. Nu o mai mediatizati atat, ca ii faceti mai rau. Daca ii vreti binele, ignorati-o. Cea mai bolnava fiinta din Romania. Minciuna e punctul ei forte. Nu mai creati modele de astea, ca apoi lumea are dupa cine sa se ia si dupa cum stim cu totii, nu e chiar o persoana dupa care sa te iei. Nu o mai ridicati atat si fiti milosi cu dracu. Sanatate

    8
    0

  • cineva pe 8 Feb 2012, 11:25
    schimbare

    draga oana,incearaca s-o iei de la capat insa fara implicare massmediei.retragete o vreme si gaseste ceva care sa te reprezinte(poti fi fericit si "din umbra").iti doresc succes si sa fi iubita.

    3
    0

  • geamana pe 8 Feb 2012, 10:46
    Este Zodia Gemeni

    O inteleg perfect,ea are maxima incredere in ea,daca vrei sa o lovesti,o lovesti in suflet.Te face dintr-o piatra si te sfarama in zahar pudra numai din vorba,e foarte intelegenta,ea nu vrea sa iasa in centrul atentiei,este deja acolo,ii place agiatia,dar sunt momente in care vrea sa fie numai ea cu ea,cu toate ca sunt putine.Cat despre instabilitatea emotionala,mi se pare ceva destul normal,este gemeni,o zodie duala.Asa sunt eu,acum iti rad cu gura pana la urechi si acum iti plang nervos si invers,acum sunt clatita cu ciocolata ,acum sunt un ficat amar,asta pentru ca imi permite caracterul sa fiu asa cum sunt,suntem.Oana nu ma cunosti,dar sunt alaturi de tine.

    2
    3

  • symy pe 8 Feb 2012, 10:44
    Hmmmmmm

    Draga Oana. Poate ar trebui sa te retragi pe o insula pustie sa te regasesti ca eu un m-am saturat de aparitiile tare furtunoase

    6
    1

  • mioara pe 8 Feb 2012, 07:50
    reconsiderare...

    desteapto! mergi la un preot sa te regasesti ! prea le-ai facut tu pe toate bine ; eu eu eu eu , lui Dumnezeu nu i-ai lasat loc in viata ta !!!!!!!!! stii ca nu se misca un fir de par din cap daca nu vrea Dumnezeu ! invata sa te rogi ....vino acasa la tine ,in viata ta ,in inima ta . te-ai lasat dusa de val ,ai facut tot ; Toate imi sint ingaduite dar nu toate imi sint de folos ! Un preot ,stii ca sint cei mai mari psihologi , este tot ce vrea duhul tau acum ! ti-as recomanda biserica Radu Voda din Bucuresti si un preot inbunatatit de acolo . DOAMNE AJUTA ! esti tanara si trebuie sa traiesti ; sa -ti refaci viata ,sa faci copii ,sa te asezi ! VIATA ESTE FRUMOASA DACA NOI O TRAIM FRUMOS SI ESTE FOARTE SCURTA ! Cauta-te , iubeste-te si atunci ai sa iubesti si pe cei din jur ,abia atunci viata are sensul pe care multi l-au descoperit este mare taina ce-ti scriu acum , ce bucurie ai in suflet cind te consideri iar copilul lui Dumnezeu !

    2
    0

  • Angie pe 8 Feb 2012, 07:07
    Nu e nici o rusine sa mergi la un psiholog

    Toti trecem prin momente mai bune sau mai rele in viata si uneori mai clacam. Asta ti s-a intamplat si tie , draga Oana. Ia masuri si mergi la un psiholog, eventual fugi departe de tot ce te streseaza si odihneste-te si relaxeaza-te intr-un mediu frumos si stai de vorba cu cineva care sa aiba rabdare sa te asculte si sa-ti dea un sfat!Uita de gandurile rele, de ura, de razbunare si furie, gandeste pozitiv si o sa vezi ca viata ta o sa se schimbe complet! Nu te mai increde in vrajitoare si prostii, pentru ca tu esti o fata desteapta si ar trebui sa stii ca in secolul XXI nu mai exista asa ceva! Iti urez . sa dai peste un bun psiholog, sau chiar psihiatru ( ala trateaza si sufletele nu numai nebunia, iti spun eu cu mana pe inima, pentru ca. cu ani in urma am fost si eu la un neuro-psihiatru care m-a vindecat definitiv de o depresie majora si m-a ajutat sa merg mai departe intr-un mod foarte fericit!) si o sa vezi ca tot raul care te inconjoara va dispare cel mult intr-o luna! Succes si multa sanatate, Oana draga!Nu te mai autodistruge!

    5
    0

  • camelia pe 8 Feb 2012, 01:38
    despre psiholog

    du-te , oana, poate e mai bine!! eu te-am indragit mereu si am avut incredere in tine, insa rautatea oamenilor te poate distruge daca nu esti FOARTE PUTERNICA. ce strica sa vb. cu un psiholog?? si pana la urma, nu tre sa faca si ei ceva, ca sa ia un ban cinstit?? daca ala refuza, ala ocoleste, alalalt se duce la popa ,..ei, psihlogii, din ce mai traiesc?....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod