Oana Zăvoranu: 5 bărbaţi călcaţi în picioare

Oana Zăvoranu este varianta feminină a lui Cătălin Botezatu. Are capacitatea incredibilă de a fabrica scandaluri doar pentru a ieşi în faţa sau, pur şi simplu, are abilitatea de a trage scandalurile de partea ei pentru ca la final acest lucru să-i fie util. Zăvo, aşa cum îi spun prietenii, este o vedetă care se vinde extrem de scump, iar televiziunile se bat pentru o exclusivitate cu ea.

Această notorietate de care se bucură astăzi a fost clădită, în afară de scandalul pe care îl are cu mama ei, pe poveştile de dragoste, despărţirile şi aventurile amoroase în care a fost implicată.
La toate acestea, evident că a luat parte şi un bărbat. Astăzi vorbim despre cinci dintre masculii care, la un moment dat, au intrat în colimatorul Oanei Zăvoranu.
1 din 6

1. Cove, mentorul Oanei Zăvoranu

Puţină lume îşi mai aduce aminte, dar primul iubit al Oanei Zăvoranu, de când este persoană publică, a fost Cove. Pe atunci notorietatea se cântărea altfel: el era asistentul Andreei Marin la "Surprize, surprize", ea abia păşea în televiziune. Răuvoitorii spuneau că motivul pentru care Oana a acceptat relaţia cu actorul Gabriel Coveşeanu (Cove) a fost propulsarea în carieră. El avea succes, iar acest lucru ar fi putut-o ajuta şi pe ea foarte mult. Această concluzie nu pare a fi departe de adevăr, dacă stăm să ne gândim că, la vremea respectivă, toată lumea o asocia pe Oana cu asistentul Andreei Marin. Relaţia celor doi s-a destrămat în momentul în care Oana Zăvoranu l-ar fi înşelat pe Cove cu un individ venit tocmai din Arabia Saudită.
2 August 2011
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 12 Aug 2011, 11:44
    DE CE ??

    De ce nimeni nu scrie despre femei de scces, femei decente care au facut cariera, unele chiar exceleaza in domeniu lor, au crescut copii care au ajuns la randul lor oameni onorabili si promovati numai nonvalorile lipsite de orice urma de bun simt, care desi se cred persoana capabile nu stiu decat sa-si "dea talente" prin tot felul de acuzatii si "noutati"

    4
    0

  • mi3rlan pe 4 Aug 2011, 17:28
    Raia

    Singura solutie ca aceasta frustata sa nu ne mai fie bagata pe gat de diverse ziare/siteuri cred ca este sa refuzam sa dam click sau sa comentam. Poate lipsa de commenturi vor duce la majorarea pretului de stire despre....duduia asta....si vom scapa

    4
    0

  • catalina pe 4 Aug 2011, 01:35
    asa-auto-intitulata"diva"

    o snoaba frustrata...o fetita de" bani gata", care crede ca tot ceea ce scoate pe gura conteaza... hei bine pe mine nu m-a convins niciodata...pacat de fata ei

    2
    1

  • catalina pe 4 Aug 2011, 01:32
    asa-zisa......diva

    o snoaba frustrata...care-si bate joc de toti...pe unde apuca.Bravo Pepe ca ai scapat

    4
    1

  • mira86 pe 2 Aug 2011, 22:42
    Eiii victime!

    Cand te incurci cu una de asta ar trebui sa stii ce te asteapta. Nu te bagi in pat cu dracu si astepti sa te trezesti in rai.

    6
    2

  • RoMania pe 2 Aug 2011, 22:24
    Hai Romania

    .......ne-a-ti lasat cu Mihaela si ne-a-ti luat cu Oana....oare in tara asta numai ZDRENTELE ne REPREZINTA ........?!

    4
    4

  • marga pe 2 Aug 2011, 21:42
    diva

    doamneeee, nu stiu de ce va pierdeti vremea cu nebuna asta, lasati-o naibii ca -si da destula importanta

    5
    3

  • Dyutza_003 pe 2 Aug 2011, 21:04
    Pff

    Da, stiam deja ca e o vipera.

    7
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod