Oana Roman se operează din nou: „Nu voi mai fi niciodată cum am fost“

Oana Roman a suferit mult pentru visul ei de a deveni mamă


Vedeta nu crede că mai poate face un copil. Chiar dacă îşi doreşte mult acest lucru, ea nu vrea să-şi pună viaţa în pericol cu orice preţ. "Nu ştiu dacă mai pot face un copil, numai doctorul poate să decidă. Am şi discutat cu el, că dacă mă gândesc să fac pasul asta, trebuie să-mi facă nişte analize foarte amănunţite să vedem dacă fizic mai pot să duc o sarcină.

Eu sper să nu mai trec printr-un astfel de chin vreodată, nu e cazul să-mi pun viaţa în pericol. Trebuie să fiu lucidă şi cerebrală când iau o astfel de decizie şi asta nu pot să o iau decât împreună cu medicul", a explicat ea.

Revenită recent din Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere şi de relaxare, Oana Roman a mai spus că se simte bine acum, dar este conştientă că a rămas cu o problemă de sănătate pe viaţă, dar cel mai mult contează că o are p fiica sa, Isabela: "La detoxifiere m-am simţit OK, efortul fizic nu a fost foarte mare, mi-a prins bine faptul că am făcut yoga, meditaţie, plimbări, aqua gym… au fost nişte proceduri care m-au relaxat foarte mult.
Nu am voie să fac masaje în zona abdomenului...
şi nu cred că voi mai putea să fac niciodată. Asta e! Nu voi mai fi niciodată cum am fost. Dar sunt în viaţă şi am un copil minunat şi asta e cel mai important."


"Izabela creşte foarte frumos, îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-a dat un copil atât de minunat.
Mă bucur de ea în fiecare zi, e frumoasă, e veselă, bună, e curajoasă, deşteaptă, e un copil extraordinar"
, a adăugat fiica lui Petre Roman.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 8 Apr 2016, 15:27
    DECI DA

    Bun, deci subspecia asta a fatat in urma cu un an si ceva si voi scrieti acum despre asta? Sinteti de tot risul, cu tot cu ea, fomistii si disperatii dracului!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod