Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei

Tatăl vedetei a evitat să dea ochii cu Mioara, fosta lui soție, care a comentat decizia lui de a nu participa la petrecere.

Oana s-a căsătorit miercuri după-amiază cu iubitul ei, Marius Elisei la Oficiul Stării Civile din Sectorul 2 al Capitalei.

"Sunt foarte fericită! A fost foarte emoţionant! Sunt încă sub anestezie şi sunt emoţionată. Naşii sunt nişte prieteni apropiaţi", a declarat Oana la ieşirea din Primărie.

Oana Roman a îmbrăcat o rochie cu mânecă lungă marca Răzvan Ciobanu de culoare roz. Ea a avut şi o pălărie pe care nu a purtat-o. În picioare, vedeta a avut o pereche de balerini de culoare deschisă cu un imprimeu cu cap de leu.

Marius a purtat un costum elegant, negru, semnat de Adina Buzatu.



Părinţii vedetei, Petre şi Mioara Roman, au fost prezenți dar s-au evitat reciproc. Petre Roman a venit la eveniment îmbrăcat foarte elegant, cu un superb buchet de trandafiri albi pentru fiica lui.
"Când am văzut-o pe Oana cât e de frumoasă, şi Doamne cât e de frumoasă, mi s-au înmuiat picioarele. Mi-a plăcut foarte mult. Marius a spus un <<DA>> mai mult decât răspicat. Cred că e alegerea este a Oanei, ea îl ştie, îl cunoaşte.

Oana este foarte fericită. La naştere emoţia va fi şi mai mare. Nu voi participa la petrecere. Important era să fiu aici şi voi fi lângă ea şi peste o lună când va aduce pe lume fetiţa", a declarat Petre Roman pentru postul Antena Stars.

Fostul premier a venit neînsoțit de soția lui, Silvia Chifiriuc, Petre Roman a spus doar că a venit la cununie pentru că e tatăl Oanei şi aşa este normal. El a mai spus că nu va sta la petrecere, fără a explica motivul absenței.

Mioara Roman a ajuns cu zece minute mai târziu după fostul ei soţ.

"Oana e emoţionată, fericită. Nu îmi vine să cred că se mărită", a spus ea înainte de ceremonie.
Întrebată despre decizia fostului soţ de a nu participa la petrecere, Mioara a răspuns: "O fi având treabă, e miercuri, lumea munceşte. E important că a venit la cununie, aici e important".

"Oana a fost foarte frumoasă şi emoţionată. Dar parcă mai multe emoţii a avut Marius când a trebuit să spun DA", a declarat, la rândul ei, mama lui Marius.

Oana Roman  (37 de ani) şi Marius Elisei (26 de ani) sunt împreună de aproximativ un an.

Peste o lună cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe.


Foto: Mediafax / Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod