Oana Roman riscă să nască prematur din cauza apariției la "Dansez pentru tine"

Medicii avertizează că vedeta își pune sarcina în pericol dacă dansează în această seară la show-ul de la Pro TV.

Oana Roman şi iubitul ei, Marius, vor participa, în această seară, la show-ul "Dansez pentru tine". Ei vor dansa împreună pentru un caz social.

Însărcinată în șase luni, fiica fostului premier Petre Roman a acceptat invitația lansată de Pro TV, de a apărea în "ringul viselor", însă un medic citat de ziarul Ring atrage atenția că ea se expune riscului de a naște prematur, din cauza efortului și a mișcărilor pe care le implică dansul.

"În perioada sarcinii, o gravidă are nevoie să facă multă mişcare, desigur, dacă sarcina decurge fără probleme. Asta nu înseamnă însă că poate să ţopăie sau să sară, ci să practice înotul, mersul pe jos sau alergarea uşoară. În cazul în care vorbim de continenţă uterină, adică atunci când uterul nu stă bine închis, orice mişcare care măreşte presiunea asupra uterului poate să crească şansele de naştere prematură. Oricum, chiar şi în caz de evoluţie normală a sarcinii, trebuie consultat medicul pentru că există anumite limite în ceea ce priveşte mişcarea", a explicat un medic primar, specialist în obstetrică-ginecologie, pentru Ring.

Tatăl vedetei a declarat însă că Oana a discutat cu medicii și că se simte bine. "Am vorbit cu Oana chiar zilele trecute despre participarea ei la această emisiune şi mi-a spus că a discutat cu medicii despre acest lucru şi că se simte bine. Sigur că există un risc, dat fiind faptul că este însărcinată în luna a şasea, dar e un risc controlat", a declarat Petre Roman.

Oana a vorbit chiar în aceaată săptămână, în emisiunea "La Măruță", despre participarea ei la "Dansez pentru tine". "A fost o propunere surpinzătoare din partea echipei de la emisiune. Eu am ezitat la început. Repetăm în fiecare zi şi sperăm să facem un dans bun", a spus ea.



Vedeta în vârstă de 37 de ani s-a pregătit intens pentru show-ul de vineri seară. Pe lângă gimnastica specială pentru femei însărcinate și cursurile pentru mămici, ea a mers și la repetițiile pentru emisiune. "Este cam acelalşi lucru ca în gimnastica obişnuită, doar că mişcările se fac mai lent", a spus Oana Roman la Pro TV.



Oana Roman a anunțat pe 3 septembrie, în emisiunea realizată de Cătălin Măruță, că este însărcinată în trei luni. Ea a mărturisit că nu se aştepta să rămână gravidă: "Pe vremea când eram cu Cornel, am făcut mai multe întreruperi de sarcină şi apoi am regretat. Însă se pare că aşa trebuia să fie, să îl întâlnesc pe Marius şi acest copil să fie cu el. În ultimii şapte ani nu am mai rămas însărcinată şi chiar mă gândeam să merg să fac un control, pentru că am crezut că am o problemă. Însă uite că s-a întâmplat şi mă bucur că a fost aşa."



Vedeta a mai spus că, potrivit ecografiilor, ea va naște o fetiță, dar trebuie să repete examenul medical pentru a fi sigură de sexul copilului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 15 Nov 2013, 21:47
    mancarimi.....????

    Are viermisori.....? Face asta numai pentru imagine...daca mai era nevoie. Ce-si face omu' cu mana lui......

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod