O relaţie specială: Cezar Ouatu şi Angela Gheorghiu, un cuplu şi dincolo de scenă?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2013
Colaborarea dintre cei doi artişti pare să fi intrat într-o nouă etapă. Soprana a publicat pe Facebook două imagini în care apărea în ipostaze tandre alături de câştigătorul selecţiei naţionale Eurovision. Cezar Ouatu şi Angela Gheorghiu au admis că există o "chimie" între ei, dar una pe plan artistic.

Ipoteza unei idile între Cezar Ouatu şi Angela Gheorghiu, vehiculată de ziarul Libertatea, a prins contur după ce cântăreaţa a postat pe pagina sa de Facebook două imagini în care apare în braţele tânărului coleg de breaslă. "Prima sesiune foto alături de Cezar Ouatu, pentru concertul nostru de muzică clasică ce va avea loc la Teatrul Stanislavsky din Moscova, în iunie 2013", a scris Angela Gheorghiu la descrierea celor două imagini în care e afectuos îmbrăţişată de cel intitulat "The Voice".

Peste 600 de fani au apreciat postarea. "Minunat cuplu"; "Nu poţi interzice frumuseţii să iasă la iveală, căci e frumos să existe în lume aşa oameni deosebiţi ca voi"; "Felicitări din toată inima!" - sunt câteva dintre comentariile postate pe pagina artistei.Cezar a vorbit la o emisiune TV despre presupusa idilă: "Ideea este în felul următor: noi facem muzică împreună. Angela este o doamnă în adevărâtul sens al cuvântului. Noi am ieşit de câteva ori, am băut o cafea, dar atât. Un cuplu este deja format şi va fi văzut pe scenă de la Moscova, unde vom avea spectacol", a explicat el. "Noi, cântăreţii de operă avem o relaţie uneori chiar intimă, aş putea spune, în sensul că avem o intimitate actoricească între noi, datorită rolurilor pe care le interpretăm", a mai spus Cezar.

După câştigarea finalei naţionale a concursului Eurovision, Angela Gheorghiu (47 de ani) l-a felicitat pe Cezar Ouatu (33 de ani), folosind un alint sensibil, care exprimă o anumită apropiere.

Ea a postat pe contul său oficial de Facebook o imagine în care apare alături de Cezar, însoţită de următorul mesaj: "Suflet, felicitări, dintotdeauna am crezut în tine şi sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul şi marii profesionişti au opinia mea! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi!".
Cei doi artişti vor cânta la concertul pe care tenorul italian Andrea Bocelli îl va susţine pe 25 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Zvonul despre o relaţie apropiată între Cezar şi Angela este favorizată de divorţul recent al sopranei. Ea a anunţat la începutul anului că se desparte de tenorul Roberto Alagna, cu care a fost căsătorită timp de 17 ani. "Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său", declara Angela Gheorghiu, în ianuarie, pentru Mediafax. "Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum", a precizat soprana.

În martie, Angela Gheorghiu şi Roberto Alagna au depus actele la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală. Ei au evitat separarea la notar, alegând varianta clasică, având însă menţiunea ca dezbaterile magistraţilor să se desfăşoare cât mai discret, în spatele uşilor închise, pentru ca detaliile divorţului să nu devină subiect de presă, notează site-ul adpm.com.

Angela Gheorghiu este un superstar al operei internaţionale. Şi-a făcut debutul internaţional în 1992, la Royal Opera House Covent Garden, în "La Bohème", la Metropolitan Opera din New York şi la Opera de Stat din Viena. La Royal Opera House Covent Garden a cântat pentru prima dată în mult aclamata "La Traviata", în 1994, când BBC a difuzat această operă. "S-a născut o stea", remarca presa, în acea perioadă, notează Mediafax.
De atunci, Angela Gheorghiu a cântat în toate marile opere din lume, la New York, Philadelphia, Londra, Paris, Salzburg, Berlin,Tokyo, Roma, Seul, Veneţia, Atena, Monte Carlo, Chicago, Sao Paolo, Los Angeles, Lisabona, Valencia, Palermo, Amsterdam, Kuala Lumpur, Zürich, Vienna, Salzburg şi multe altele.

Cezar Ouatu, intitulat "The Voice", va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision. El va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia, finala competiţiei fiind programată două zile mai târziu.

Pe lângă participarea la Eurovision, Cezar are în plan două colaborări internaţionale de anvergură în acest an, cu tenorul italian Andrea Bocelli şi cu Angela Gheorghiu. Tot în 2013, Cezar va lansa un single scris special pentru el de legendarul muzician Vangelis.


Foto: Facebook / Mediafax

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • victoria pe 16 Iun 2013, 21:22
  Să fie acesta punctul final în cariera Angelei Gheorghiu ?

  De aproape un an marea noastră soprană nu a mai avut nici o apariţie nouă , nici un rol important pe scenele lumii, aşa cum ne obişnuise. În schimb, îl tot afişează cu ea pe acest băieţaş, pe care se vede că-l adoră, fără a fi sigură-nici ea, dar mai ales noi- de reciprocitatea sentimentelor. Una peste alta, Angela Gheorghiu este la un pas de a pune punct unei cariere de excepţie, pentru a rămâne lângă dragostea actuală a vieţii ei. De undeva,dintre aplauzele pe care încă le primeşte şi le merită, Roberto Alagna zâmbeşte amar...

  3
  0

 • ionescu pe 1 Mai 2013, 19:05
  o vampa cu ceva voce si in cadere

  oooffff vampele noastre....

  1
  0

 • andreea pe 26 Apr 2013, 12:19
  " ideea a fost in felul urmator ...."

  Banuiesc ca era de datoria celui care a scris articolul sa elimine fraza asta imbecila si gresita din text. Daca cineva o foloseste ce facem? o propagam? trebuie eliminata din vocabular ! ooooffff, saraca limba romana

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod