O relaţie serioasă: Dakota Johnson şi Chris Martin sunt împreună

Chris Martin pare decis să încerce o nouă relaţie după divorţul de Gwyneth Paltrow


Zvonurile despre relaţia dintre cele două vedete au luat amploare după ce fiica lui Melanie Griffith a fost văzută în backstage la un concert al trupei Coldplay în Buenos Aires. Un fan a surprins-o pe Dakota stând alături de echipa tehnică la unul dintre concertele trupei, o imagine care a devenit virală pe internet și a care a atras atenția asupra posibilului nou cuplu.

În martie 2014, Chris Martin și Gwyneth Paltrow luau prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart, după o căsnicie de zece ani.

De atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, dar au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016. Ei au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 13 ani, și Moses, de 11 ani.

De atunci, presa internaţională a scris că rockerul britanic a avut o relaţie cu actriţa Jennifer Lawrence, iar Gwyneth Paltrow, o relaţie cu Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialului "Glee", cu care s-a şi logodit.


Dakota Johnson s-a despărţit în 2016 de interpretul britanic de rock Matthew Hitt, după o relaţie de doi ani. Actriţa şi modelul american este fiica renumiţilor actori Fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson. Ea s-a remarcat în filmul de acţiune cu accente comice "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012) şi în comedia romantică "Te mai măriţi cu mine?/ The Five-Year Engagement" (2012), devenind vedeta trilogiei erotice "Fifty Shades", ecranizarea volumului pentru adulţi care a ajuns cel mai rapid la pragul de 1 milion de exemplare vândute în format paperback.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod