O nouă tinerețe, la 65 de ani: Steven Tyler s-a îndrăgostit de asistenta lui

Liderul trupei rock Aerosmith are o relație cu Aimee Preston, despre care presa britanică scrie că are "vreo 20 de ani".

Deși a trecut de mult de pragul celor 60 de primăveri, Steven Tyler rămâne un tip rebel, nonconformist și de nestăpânit, așa cum doar un rocker poate înțelege că trebuie să fie. Spirit libertin și nealiniat la convențiile sociale, el iubește din nou. Starul, a cărui avere se ridică la 130 de milioane de dolari, are o iubită mai tânără decât fiica lui.

Deocamdată, relația lui cu asistena sa, Aimee Preston, despre care cotidianul britanic scrie că are "20 de ani și ceva", este la debut. "Nu se întâlnesc prea des, dar nici nu mai o relație strict profesională, sunt la început. Ea a lucrat cu el de mai mulți ani. se simt bine împreună. Ea e asistenta lui personală, deci îl însoțește peste tot", a declarat o sursă din anturajul tinerei.



Aimee a fost căsătorită cu agentul de talente Scott Schachter și a mai fost asistenta personală a năbădăiosului magnat american Donald Trump.



Steven Tyler și Aimee au fost fotografiați împreună luna trecută în Hawaii, în ipostaze tandre.

Cei doi s-au bucurat de liniștea de pe țărm și au admirat peisajul îmbrățișați, apoi s-au plimbat cu o motocicletă roșie, în timp ce Aimee își ținea brațele în jurul taliei lui. Imaginile demonstrează că Steven e îndrăgostit, notează Daily Mail.

Solistul grupului Aerosmith a căzut în mai multe rânduri pradă ispitelor tinere. În 2011, el s-a logodit cu Erin Brady, cu care forma un cuplu din 2006 și care atunci era cu doar patru ani mai în vârstă decât fiica lui, Liv Tyler. Tabloidul online american TMZ a scris atunci că decizia lui a provocat mulți nervi în familie.

În 1973, Steven a avut o relație cu o admiratoare a trupei, Julie Holcomb, pe când aceasta avea 16 ani, iar el - 25. Ei s-au stabilit în Boston, Massachusetts, scrie Daily Mail.



În 1976, după ce s-a despărţit de Julie, Steven a avut o relaţie pasageră cu Bebe Buell, din care a rezultat un copil, celebra şi frumoasa actriţă Liv Tyler. Iniţial, Buell a susţinut că tatăl lui Liv este Todd Rundgren, cu care femeia a avut o legătură timp de cinci ani, între 1972 şi 1978. Ea a mărturisit apoi că a dorit astfel să o protejeze pe Liv de influenţa lui Steven, care era dependent de droguri.



În 1978, artistul s-a căsătorit cu modelul Cyrinda Foxe, care i-a dăruit o fată, Mia Tyler. Steven s-a căsătorit din nou, în 1988, cu creatoarea de modă Teresa Barrick, iar cuplul a avut o fiică, Chelsea, şi un băiat, Taj. În 2006, căsnicia lor s-a încheiat.



Pe cât de nestatornic a fost în viaţa sentimentală, pe atât de prolific s-a dovedit Steve în muzică, domeniul în care a excelat şi a cucerit milioane de admiratori în întreaga lume.

Trupa rock Aerosmith, al cărei lider este, a fost fondată în 1970, în New Hampshire, iar muzica sa, care include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B, a inspirat numeroşi alţi artişti rock.
Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone, notează agenţia Mediafax.



Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american - care a concertat şi la Bucureşti, în 2010 - se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod