O femeie senzaţională: Barbra Streisand arată excelent la 71 de ani

Actriţa şi cântăreaţa americană se menţine într-o formă fizică de invidiat şi pare cu 20 de ani mai tânără.

După o carieră îndelungată, presărată cu numeroase premii, Barbra Streisand, una dintre cele mai importante nume ale culturii americane, refuză, parcă, să îmbătrânească, dând impresia că a reuşit să oprească trecerea timpului.

Prezentă la vernisajul unei expoziţii Van Gogh, găzduită de Galeriile de artă din Los Angeles, vedeta părea cu 20 de ani mai tânără. Îmbrăcată în negru, o culoare care îi scotea în evidenţă pletele blonde, Barbra s-a fotografiat cu Willem Van Gogh, cu stră-strănepotul lui Theo Van Gogh, fratele celebrului pictor.



Faptul că arată atât de bine la 71 de ani este cu atât mai apreciabil cu cât actriţa a refuzat să-şi ajusteze aspectul fizic cu ajutorul operaţiilor estetice.



"N-am vrut să fac ce-mi spuneau oamenii: <<Schimbă-ţi numele, schimbă-ţi dinţii, schimbă-ţi hainele, operează-ţi nasul>>". Nasul meu este moştenirea mea, iar dacă am talent pentru a cânta şi a juca, de ce nu e suficient?", a declarat vedeta într-un interviu publicat de revista Glamour.



De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a câştigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americană - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America Award, Globul de Aur, National Medal of the Arts şi Peabody - pentru prestaţiile ei din muzică, cinematografie, teatru şi televiziune.



Barbra Streisand este singurul artist din lume ale cărui albume au ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale americane în cinci decenii consecutive.

Cântăreaţa a câştigat opt premii Grammy şi a vândut peste 71,5 milioane de discuri, notează agenţia Mediafax.



În februarie anul trecut, ea a cântat, pentru prima oară în ultimii 36 de ani, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Deşi a fost prezentă de multe ori la această gală, celebra artistă a cântat o singură dată la această ceremonie.

Barbra Streisand, în vârstă de 70 de ani, a câştigat două premii Oscar - unul pentru cea mai bună actriţă, graţie rolului din filmul "Funny Girl" (1968), iar cel de-al doilea pentru cel mai bun cântec original, "Evergreen", extras de pe coloana sonoră a filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born" (1977), în care a jucat rolul principal.



Vedeta a primit alte câteva nominalizări la Oscaruri, inclusiv la categoria "cea mai bună actriţă", pentru rolul din "Cei mai frumoşi ani/ The Way We Were", şi în calitate de producătoare a filmului nominalizat "Prinţul mareelor/ The Prince of Tides", notează agenţia Mediafax.



Cel mai recent rol jucat de artista americană este cel din comedia "The Guilt Trip", în care l-a avut ca partener pe Seth Rogen.


Foto: Hepta / Daily Mail




 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • filimon felicia pe 3 Apr 2017, 15:42
    O femeie exceptionala, Barbra Streisand

    De ce sa se ajusteze o femeie ca ea? tocmai in imperfectiunile ei sta farmecul, in adancul ochilor ei albastri, in mintea ei sclipitoare,in vocea ei, in spiritul ei genial, practic filmele in care apare ea, sunt de un farmec irezistibil, cu umorul ei de bun gust, cu replici care nu greseau tinta, o actrita care a fost acceptata cu entuziasm de fiecare partener din cele mai bune distributii. Este o prezenta de valoare, dispune de talent cu carul si cu tot cu cei 70 de ani ai ei, tot ramane un om dorit in mijlocul reuniunilor mondene ale celebritatilor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod