O femeie independentă: David Beckham pleacă din imperiul Victoriei

Starul a decis să nu se amestece în afacerile soţiei, renunţând discret la postul de director al companiei pe care ea a clădit-o în industria modei.

Sunt o pereche de vis, se potrivesc perfect şi au o viaţă împlinită - copii, prestigiu, afaceri care merg ca pe roate. Doamnelor şi domnilor, David şi Victoria Beckham, unul dintre cele mai de succes cupluri celebre!

Dar în familia Beckham banii nu se amestecă deloc cu sentimentele. David şi Victoria au decis că e mai bine să-şi vadă fiecare de afacerile sale, astfel că ei au companii pe care le administrează separat. Acest lucru a devenit evident după ce fostul fotbalist s-a retras din firma soţiei sale.



Documentele obţinute de RadarOnline atestă că David şi-a dat demisia din postul de director al companiei Victoria Beckham Ltd, care derulează afacerile din lumea modei. Această mişcare s-a produs în 2014, cu toată discreţia, după şase ani în care el a deţinut funcţia de conducere, scrie tabloidul britanic Daily Mail.
În timp ce Victoria îşi organizează singură activitatea din industria modei, fostul star al fotbalului englez se ocupă de compania DB Ventures Limited, care administrează brandul David Beckham.


Un purtător de cuvânt al soţilor Beckham a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că decizia lor de a-şi restructura diferitele afaceri şi de a-şi separa participaţiile în firmele în care activau împreună este o decizie bine calculată: "Afacerile pe care le au David şi Victoria au crescut rapid într-un timp foarte scurt. Sunt afaceri diferite - DVBL este un business de licenţe şi parteneriate, BBL este un brand de modă de lux - şi pentru ei nu este avantajos din punct de vedere comercial să îşi combine imaginea."

David şi Victoria au fondat anul trecut Beckham Brand Holdings Limited, o companie-mamă care deţine toate firmele lor şi ale cărei acţiuni sunt împărţite în mod egal între cei doi soţi şi managerul lor de mult timp, Simon Fuller.
"Ca rezultat al reorganizării, David nu mai este director al VBL, iar Victoria nu mai este director al DBVL. Amândoi sunt directori ai BBHL, holdingul lor, şi participă în mod egal la şedinţele conducerii", a explicat pentru Daily Mail reprezentantul cuplului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod