O femeie incredibilă: Solista trupei Blondie arată fantastic la 71 de ani

Debbie Harry reuşeşte să ţină timpul pe loc. La 71 de ani, celebra solistă de la Blondie arată senzaţional şi pozează ca în tinereţe.

Una dintre cele mai cunoscute voci din lumea rock-ului, în care s-a consacrat cu decenii în urmă, Debbie Harry a cucerit generaţii la rând de fani. Dar nu numai talentul muzical a făcut-o populară, ci şi look-ul încântător cu care s-a asociat trupa punk rock Blondie.

La 71 de ani, cântăreaţa arată senzaţional şi face spectacol pe coperta ultimului număr al revistei Wonderland, publicaţie pentru care a realizat un pictorial remarcabil. Într-o ţinută tinerească, cu cizmele lungi peste genunchi de un verde "ţipător", artista arată absolut incredibil şi cu greu i-ai da 40 de ani! Îmbrăcată cu un tricou lung şi cu o jachetă maron, vocalista de la Blondie pare o tânără ieşită să se distreze în club.



Într-o altă imagine, Debbie apare stând pe o canapea alături de prietena sa de peste 30 de ani, designerul Pam Hogg, amândouă purtând o cămaşă identică, de culoare roz pal, relatează Daily Mail.

În altă fotografie, cântăreaţa poartă un tricou lung, cu mesajul "I killed Laura Palmer", care face referire la personajul celebru din serialul Twin Peaks, interpretat de Sheryl Lee.

În toate imaginile, Debbie arată senzaţional şi pare incredibil că are 71 de ani. Şi uneori nici ei nu-i vine să creadă că aceasta este vârsta ei.
În 2015, ea a mărturisit pentru Daily Mail că nu ţine fotografii vechi la vedere prin casă, pentru că îi reamintesc cât de mult a îmbătrânit. "E îngrozitor să văd fotografii cu mine de când eram tânără. Mă fac să-mi dau seama cât de bătrână am ajuns. Încă sunt şi eu surprinsă când mă văd şi realizez că nu mai sunt tânără", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod