O femeie împlinită: Cum s-a schimbat viața Angelinei Jolie după nunta cu Brad Pitt

Actrița americană a mărturisit, într-un interviu, că după căsătorie se simte mai apropiată de partenerul ei de viață.

Sunt împreună de aproape zece ani. Și cu toate astea, căsătoria i-a schimbat. Trăiesc la fel, dar se simt altfel acum, ca soț și soție. După nunta anului, Angelina Jolie și Brad Pitt spun că sunt mai fericiți și mai liniștiți. Viața lor s-a schimbat din nou în bine.

Actrița americană a vorbit, într-un interviu acordat ediției australiene a cotidianului Daily Mail, despre viața ei ca femeie căsătorită și despre cum se simte în această etapă a vieții sale. "Cred că ne simțim și mai legați.

Căsătoria ne face fericiți, ne dă un alt sens. Nu cred că depindeam de asta... dar simt că el e soțul meu", a mărturisit Angelina la premiera mondială a filmului pe care ea l-a regizat, "Unbroken".

Însoțită de cei șase copii pe covorul roșu de la Teatrul de Stat din Sidney, vedeta a spus că aceștia abia așteaptă să vadă pelicula: "Ei sunt foarte atrași de această poveste și o să le urmăresc reacțiile, pentru că eu cred că le prinde bine să-l vadă, are un mesaj bun pentru ei."

Angelina a dorit să vadă premiera în Australia pentru că anul trecut aici a filmat cea mai mare parte din acest film în țara cangurilor.
"Unbroken" urmărește viața alergătorului olimpic Louis Zamperini, care a fost luat prizonier de armata japoneză în timpul Celui De-Al Doilea Război Mondial.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 18 Nov 2014, 12:17
    a jucat si a castigat

    Bineinteles ca acum nu se mai teme ca o lasa cu 6 copii,sper insa sa nu apese prea mult acceleratia... De el ce sa zici ?!.....ca sa vezi un pumn de oase o frumusete...si sa asisti la efectele drogurilor...si sa-i faci poftele sado-maso...asta-i pasiune,nu gluma ! Si iubeste copiii...si e gentleman...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod