Pink

O femeie curajoasă: Pink e gravidă, dar pozează topless - FOTO

Vedeta în vârstă de 37 de ani aşteaptă încă un copil. Ea a pozat topless, cu fiica ei de cinci ani îmbrăţişându-i burtica de gravidă.

Cu un copil pe drum, lumea micuţei Willow Hart este pe cale să se schimbe pentru totdeauna, scrie Daily Mail. Fetiţa de cinci ani a cântăreţei Pink este nerăbdătoare să-şi cunoască frăţiorul sau surioara şi ne arată asta într-o fotografie superbă, distribuită de mama ei.

În imaginea îndrăzneaţă Pink îşi acoperă sânii cu mâinile, în timp ce fiica sa îi îmbrăţişează burtica de gravidă, în aşteptarea bebeluşului. Willow Hart poartă mai multe brăţări pe ambele mâini, iar vedeta are atârnate de gât două medalioane, prinse cu şnururi din piele.

La mijlocul lunii noiembrie, vedeta căsătorită cu Carey Hart, motociclist sportiv, a anunţat pe Twitter că este însărcinată din nou şi a publicat o fotografie în care apare alături de fata ei. Ea şi-a surprins fanii publicând o fotografie în care apărea de fiica sa, îmbrăcate la fel, cu rochii albe, înflorate, şi pălării. Pink a scris pe Twitter, "Surpriză!".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod